zambesc.com RSS Feed

Ce este o firma fantoma ?

Am tot auzit de afaceri care mai de care facute pe ,, spinarea ‘’ unor firme fantoma. Acum sa nu va ganditi ca firma fantoma e un fel de strigoi care apare doar pe la miezul noptii si atunci daca e luna plina. Deci cum spuneam am auzit de aceasta categorie de firme, insa nu am avut tangenta cu asa ceva, asta pana acum. Ce s-a intamplat de fapt? In urma cu cateva luni am avut o inundatie in firma, astfel am dus toate mochetele la spalatorie, evident am cerut factura, am primit factura,…depus in contabilitate, etc.

Acum cateva zile insa am fost anuntat de catre serviciul de contabilitate ca factura nu e ok…Pai ce are, am intrebat ? ..ca doar nu are termen de garantie….Firma care a emis factura nu exista, a fost radiata de mult, imi raspund cei de la contabilitate..Deci putem vorbi de o firma fantoma….Am avut contact cu o fantoma, …o firma fantoma. Lasand gluma la o parte cred ca problema e una grava, pentru cei care au emis factura. Nu stiu ce pot sa pateasca dar sigur finantele ii vor vizita….ca de abia asteapta un motiv sa vaneze pe cineva.

,
8 Comentarii
 1. Ana- :

  A zis pe data de 14 septembrie, 2012

  cel mai bine este sa le cauti pe site-ul mfinante.ro

 2. dePop :

  A zis pe data de 14 septembrie, 2012

  Nu ai cum sa verifici inainte de-a comanda, cumpara ceva, dupa da, dar e deja inutil.

 3. Corina :

  A zis pe data de 15 septembrie, 2012

  Uite un indiciu, orice firma cat de mica estea ea sau nu este inregistrata pe internet, intr-un catalog specific, ar trebui sa aibe in subsolul pagini date la camera comertului.

 4. Valentina :

  A zis pe data de 15 septembrie, 2012

  Eu prefer sa cumpar de la fata locului sau sa apelez la o firma destul de cunoscuta si mare si gata am pus capac…

 5. Adi :

  A zis pe data de 16 septembrie, 2012

  De asta apelez tot timpul doar la firme la care am recomandari happy

 6. Ome :

  A zis pe data de 17 septembrie, 2012

  Probabil se practica la greu asta, dar ce nu inteleg eu este cum de au tupeul sa se riste atata. Oare merita!?

 7. Laurentiu :

  A zis pe data de 19 septembrie, 2012

  Se poarta asta, si nu doar la noi, unde este raiul evaziunii fiscale! Pana in clipa de fata nu m-am ars sau poate ca nu mi-am dat seama la timp ca am colaborat cu o astfel de firma.

 8. Politia fantoma | Zambesc :

  A zis pe data de 25 septembrie, 2012

  […] de 24 Septembrie, 2012 Stiu ca titlul suna un pic mai ciudat, dar am mai scris de curand de alte fantome, as ca merge si de data aceasta. Zilele trecute am facut un drum in interes de serviciu pana in […]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*