Cântă o melodie, la chitară, pe Google

Logo-ul Google este azi un fel de chitară la care poţi cânta. Atât cu mouseul cât şi cu tastatura. Evident, dacă ştii să cânţi la chitară.

Google Academic

Acum am observat ca prin linkurile de pe Google a aparut unul nou: Academic. Dupa ce am dat click pe el, ca na, eram curios ce face, am ajuns la Google Academic

„vreau coacaze din greu”

Incercati sa vedeti cum traduce Google expresia vreau coacaze din greu. ;))

Muzeele lumii

Pentru cine a pierdut anuntul, Google a lansat o aplicatie prin intermediul careia puteti vizita muzeele lumii. Virtual evident.

Logo-ul Google in 2010

Pentru ca a mai trecut un an, urmeaza toate imaginile pe care Google le-a avut pe post de logo in 2010. Cine a pierdut episodul de anul trecut, il invit sa vada ce logo a avut Google in 2009.

Are idee cineva ce reprezinta logo-ul Google de azi ?

Uneori Google isi schimba logo-ul pentru a marca diverse evenimente sau sarbatori. De cele mai multe ori imaginile sunt la obiect si au o logica. Astazi insa, situatia e putin diferita. Google si-a schimbat logo-ul insa eu nu inteleg deloc ce promoveaza. Pentru ca nu e o singura imagine, ci mult mai multe si mai mici.

Na ca blogurile vor avea o si mai mare importanta

Sa zicem ca momentan blogurile au un minim de importanta. Scrii ceva, de bine sau de rau, si altii citesc. Te aproba, sunt impotriva, important e ca se dezbate un subiect anume. In functie de audienta fiecarui blog un anumit articol este citit de mai multi sau mai putini oameni. Si poate acei oameni sunt influentati de continul acelui articol si comentariile sale. Se pare insa ca Google vrea sa…

Nu uitati, la noapte vine Mos Nicolae !

Sper ca stie toata lumea: la noapte vine Mos Nicolae ! Asa ca faceti-va ghetutele si, eventual, spuneti si o poezie 🙂

Cum sa recastigi vizitatorii de pe Google Images

Nu de mult timp Google Images si-a schimbat modul de functionare. Astfel acum, cand cauti o imagine, in primul ecran sunt prezentate thumbnail-urile imaginilor originale. Dai click pe una, Google genereaza o noua pagina unde este prezentata o versiune mai mare a imaginii (cu posibilitatea de a downloada imaginea originala) si cu pagina pe care se gaseste poza incarcata, incarcata printr-un iframe, in fundal si destul de stearsa. Normal, omul…

Cat de repede se indexeaza un site in Google

Foarte repede. De fapt mai repede decat m-as fi asteptat. Mi-am luat un domeniu. Am instalat WordPress. Am publicat cateva articole. Am adaugat siteul in Webmaster Tools si am generat sitemap. A fost indexat de Google. Timp total: 2 zile.