Na ca blogurile vor avea o si mai mare importanta

Sa zicem ca momentan blogurile au un minim de importanta. Scrii ceva, de bine sau de rau, si altii citesc. Te aproba, sunt impotriva, important e ca se dezbate un subiect anume. In functie de audienta fiecarui blog un anumit articol este citit de mai multi sau mai putini oameni. Si poate acei oameni sunt influentati de continul acelui articol si comentariile sale.
Se pare insa ca Google vrea sa acorde o si mai mare importanta articolelor ce apar pe internet.

Da, pot veni din mai multe locuri, dar in general blogurile sunt cele care genereaza cele mai multe comentarii si reactii.

Revenind la Google, e posibil ca atunci cand scrii un articol sau un comentariu negativ despre un produs, un serviciu, o companie, sa influentezi modul in care subiectul despre care ai scris se comporta in Google.
Adica daca scrii de rau, Google il penalizeaza, si nu o sa mai apara asa de „sus” in cautari. Poate chiar o sa dispara de tot.

Daca chiar o sa functioneze treaba asta, si Google o sa poata interpreta corect articolele „negative” cred ca blogurile vor deveni brusc foarte importante. Ramane de vazut.

Articolul complet, pe blogul oficial.

12 comments

 1. Foarte interesant. Ar fi cazul sa acorde importanta blogurilor, sunt cele mai mari generatoare de continut, fie el pozitiv sau negativ. In general oamenii isi expun nemultumirile pe blog numai dupa o faza chiar extrema….si mi se pare normal sa tina cont de parerea unuia sau mai multor ce comenteaza asupra subiectului.

 2. Ai grija cum te porti 🙂
  Ce te faci daca ma trezesc intr-o zi si-mi spun: „Ia sa scriu un articol anti zambesc.com ?
  Vezi cum le dai idei oamenilor ? 🙂

 3. Da, pot venii din mai multe locuri, …

  se scrie VENI !!! totusi ai grija si la gramatica !!!

 4. cred ca blogurile vor devenii brusc foarte importante…

  la fel se scrie VOR DEVENI …. iar trebuie mare atentie la gramatica!!!

 5. Uirebit, asta e, ghinionul meu. 🙂
  giorgios, da stiu ca imi scapa greseli gramaticale. Asta e. Cand le observ eu sau altii le corectez. Multumesc de atentionare.

 6. asta am inteles, dar de obicei mai ramaneau cateva persoane care nu faceau neaparat schimb de voturi…in fine, poate mai apare vreun concurs de aceeasi amploare si se umple iar chat-ul 😛

 7. Nu vad de ce ei trebuie sa se implice si sa penalizeze. Un articol cu laude sau nu, este un mesaj. Asa cum si in bloguri avem voie sa ne dam cu parerea, asa ar trebui si in articole sa putem interpreta anumite lucruri in mod subiectiv si neinfluentati de nimeni.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.