Femei disperate sau facebook-ul a ridicat tampenia la rang de arta

Nu este vorba de un apel umanitar, nu este vorba de femei care nu au ce pune pe masa, sau de cele care dorm in frig. Si totusi e vorba de femei disperate care au nevoie urgenta de ajutor, tratament sau ce o fi acel lucru care le poate ajuta. Povestea in imagini se poate vedea mai jos, nu e un fenomen general, dar este in crestere. Nu zic ca…

Obiceiuri noi de Craciun

Obiceiurile de Craciun pana nu demult erau diferite de la o zona la alta, dar fiecare cu farmecul ei. Astazi insa au aparut cateva obiceiuri comune. Cu alte cuvinte lucruri care le fac toti, sau mai toti de Craciun. Indiferent ca vorbim de Moldova, Maramures, Timisoara

Mihai Sturzu in actiune pe Facebook direct din parlament

Nu stiu cati va mai aduceti aminte de ,, conflictul “ meu din timpul campaniei electorale cu sustinatorii deputatului Mihai Sturzu, adica Mihai de la Hi-Q.

Facebook ma face milionar

Astazi am primit un mail care ma anunta ca tocmai am castigat un milion de dolari, in mod normal sterg imediat astfel de mesaje. Insa acesta parea a fi de la Facebook,…parea… Iata ce spune mesajul :

Timisoara spune NU concertului INNA

Zilele orasului Timisoara anunta cheltuieli neagreate de unii dintre timisoreni. De curand s-a declansat o campanie pe facebook impotriva uneia dintre invitate. ,, Timisoara spune Nu concertului INNA pentru suma de 20 000 de euro „, campanie pe care o sustin si eu.

Cu cine socializam pe Facebook ?

Ca mai toti am si eu cont personal pe facebook, insa nu prea accept ,, prietenii” fara sa ii cunosc. Adica am o lista destul de restransa.

Remi online, pe Facebook

Din click în click am descoperit aseară că poţi să joci remi online, direct pe Facebook. Fără prea multă bătaie de cap. E în romană, e destul de intuitiv, aşa că am pierdut aseară ceva timp jucând câteva partide.

Din păcate nu puteţi află cine vă vizitează profilul de Facebook

Bă! (Am început tare, poate vă captez atenţia) Nu mai daţi click pe toate porcăriile de pe Facebook care vă promit că vă vor arăta cine vă vizitează vouă profilul. Pentru că aşa ceva nu se poate, scrie clar în informaţiile puse la dispoziţie de Facebook.

Coduri eMAG si raspunsuri quiz-uri, 17 aprilie

Raspunsurile eMAG de azi, 17 aprilie, ultima zi de concurs:

Coduri eMAG si raspunsuri quiz-uri, 16 aprilie

Codurile eMAG de azi, 16 aprilie: codurile si raspunsurile la quiz eMAG se actualizeaza pe parcursul zilei, reveniti Cod Facebook 16 aprilie: Codul este data extragerii castigatorilor celor 3 Fiat 500 puse in joc in Campania Reteaua 2. Codul este de forma ZZ.LL.AAAA Raspuns: 22.04.2011