Facebook ma face milionar

Astazi am primit un mail care ma anunta ca tocmai am castigat un milion de dolari, in mod normal sterg imediat astfel de mesaje. Insa acesta parea a fi de la Facebook,…parea… Iata ce spune mesajul :

,, Suntem încântaţi să vă informăm de eliberare premiul în această lună FACEBOOK Online Cash Splash Promo FACEBOOK desen. Acest promo se bazează în întregime pe selecţie aleatorie a câştigătorilor, prin unitatea noastră de procesare de internet. Numele tau este ataşat la numărul biletului: (F465760054815), numărul de referinţă: (B3771254006 / 58), care, prin urmare, a câştigat în acest an 2012 categoria „B”. „

Acesta este doar o parte din bla, blaul care ma anunta ca sunt posesorul unui milion de dolari, doar ca inainte de-a intra in posesia premiului trebuie sa iau legatura cu reprezentantul Facebook de pe zona Africa. De ce Africa ?…Pai probabil excrocii sunt de pe acolo si probabil au nevoie de cateva sute, mii de euro pentru taxe, ca altfel nu imi pot trimite milionul.

Daca primiti astfel de mesaje sa nu va faceti planuri cu banii…., adica nu comandati ferrari-ul dorit, nu renuntati la job…, premiul e din categorie cu Mos Craciun, adica e imaginar.

10 comments

  1. Taman de unde! Se gasi tocmai din Africa! Dar stiti cum e, niciodata nu se stie de unde sare norocul… :)))))

  2. In ultima vreme vad ca iar au pornit aceste mailuri …spamuri de fapt . O perioada se renuntase la aceste chestii , dar vad ca acuma e la moda iar .. primesti zeci de mailuri lunar cum ca castigi milioane de dolari dar e o mare teapa , nu stiu cine e atat de noob incat sa creada aceste tepe . Oare exista cineva care a luat plasa , chiar sunt curios.

    Si mai e o chestie ironica .. primesti un mail intr-o zi cum ca ai castigat ceva …dar nici nu il mai citesti ca deja esti obisnuit cu spamurile astea, dar de fapt acest mail e pe bune .

  3. cat de naiv sa fi ca sa crezi niste chestii primite asa pe mail sau la telefon,eu daca nu vad in fata mea sau in mana nu cred nimic:)

  4. Mos Craciun exista! :)) Imi aduc aminte de o intampare de genu’ cand am primit prin posta un aviz prin care daca depuneam 200 de lei intr-un cont castigam 100.000 :))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.