Vrei muzica ? Inseamna ca vrei Deezer

Personal nu cunosc persoana care sa spuna ,, nu’’ cand vine vorba de muzica. Este adevarat ca e vorba de diferente in ceea ce priveste gusturile, insa toti vrem muzica oricand si oricum, adica nu conteaza ca suntem in masina, pe strada, in dormitor sau la birou, muzica potrivita e intotdeauna binevenita.

Tabara de zorbing

Vrei in tabara de zorbing ?..Dar mai intai sa va explic ce presupune zorbingul. Daca ar fi sa facem o lista cu toate sporturile extreme, zorbingul ar trebui sa fie in fruntea acestei liste. Si aceasta din mai multe motive, in primul rand e un sport care poate fi practicat de oricine,

O sugestie pentru companiile de telefonie mobilă

Am şi eu o sugestie pentru firmele de telefonie mobilă. Există numere de aur, numere personalizate şi altfel de numere smechere. Mulţi ar fi tentaţi poate să aibe un număr de ăsta dar problema e că oamenii au deja un număr de telefon şi la care e mai greu să renunţi. Ce ar putea să facă firmele de telefonie mobilă (Orange, Vodafone, Cosmote)?

Internet mobil fara abonament. Comparatie de preturi, Orange, Vodafone, Cosmote

Cautam acum sa imi cumpar si eu o cartela pentru a avea internet mobil. Fara abonament. Am facut o scurta comparatie de preturi pentru cine e interesat.

Orange recunoaste. Calitatea semnalului lor e in cel mai fericit caz „buna”

Pe siteul oficial Orange prezinta harta de acoperire. In culori, ne arata cum e calitatea semnalului in tara. Redusa, moderata, buna, foarte buna si excelenta sunt cele 5 variante posibile.

Cat costa sa iti reziliezi contractul la Vodafone

Am sunat ieri la Vodafone sa vad care e taxa daca vrei sa iti reziliezi contractul. Sa il inchizi de tot. Pentru un abonament standard, incheiat pe 2 ani sunt doua taxe pe care trebuie sa le platesti ca sa scapi de Vodafone.

De ce imi plac casieriile Orange (de la Orange shop )

Pentru ca au o politica de incasare a banilor „flexibila”. Sa va explic. Sa zicem ca ai o factura de 48,15 lei. Daca te duci la o casierie Orange, de la un Orange shop* iti incaseaza frumos 50 de lei. Nu stai sa te chinui acolo cu „aveti sa imi dati 25 de bani si va dau eu inapoi 1 leu” sau alte tranzactii din acestea. Pentru ca majoritatea magazinelor…

Cum scapi de mesajele primite de la 123 (concursul Castiga dorinte indeplinite de la Orange)

Primesc acum o saptamana un mesaj de la Orange: Oferta speciala Orange la promotia Castiga dorinte indeplinite: trimite un SMS GRATUIT la 448 si poti castiga cei 5000eur de azi! Primesti si 15 SMS nationale $-) Daca e gratis, hai sa dau sms.

La Orange, oferte, doar teoretic

Anul acesta la Orange au din nou oferte in perioada Craciunului. In fiecare zi cate o promotie noua: Surprizele iernii. Din pacate se pare ca ofertele astea sunt doar asa, teoretic. Pentru reclama. Practic nu prea poti sa beneficiezi de ele.

Noile abonamente de internet pe mobil de la Orange. Super!

Dupa ce au lansat Colibri (abonamentul pentru internet mobil) Orange lanseaza si cateva noi abonamente de internet pentru mobil.