zambesc.com RSS Feed

Tabara de zorbing

Vrei in tabara de zorbing ?..Dar mai intai sa va explic ce presupune zorbingul.

Daca ar fi sa facem o lista cu toate sporturile extreme, zorbingul ar trebui sa fie in fruntea acestei liste. Si aceasta din mai multe motive, in primul rand e un sport care poate fi practicat de oricine, indiferent de greutate, conditie fizica, etc. Si cel mai important, e cel mai spectaculos sport extrem. Deci se ia un pacient,..happy.. un doritor de senzatii tari, poate nu e deplasata remarca cu ,, pacient’’,…este nevoie de o doza de nebunie.

Cum spuneam se ia un doritor care este introdus intr-o minge imensa numita zorb si asta a fost… ii dam drumul la vale, peste tot ce iese in cale. Inchipuiti-va o minge imensa care ,, zboara” de pe un deal si nu se mai opreste capatand o viteza din ce in ce mai mare, zboara, sare, se rostogoleste, iar in interiorul ei te afli tu, sau o persoana draga sau mai putin draga…dar cu inima ,, tare”. Toate acestea intr-un singur ,, pachet’’.

Tabara de zorbing insa presupune ceva mai mult, Orange te invita la o tabara de pregatire. Da un Like paginii pe facebook si antreneaza-te pentru cea mai palpitanta experienta din viata ta. Vei juca o gramada de jocuri haioase, toate evident auvand legatura cu zorbingul, parcurgi etapele iar in final poti castiga o groaza de premii : tablete ipad si samsung, modemuri internet, cartele si bineinteles un zorb doar al tau…pe care sper sa il incerc si eu. Adica daca castig eu, aveti o tura cu zorbul meu, daca castiga cineva dintre cititorii blogului, vreau si eu o tura..facem o lista…happy

Daca tot am amintit de Orange, am colindat un pic pe site-ul lor si mi s-a parut extrem de interesanta oferta Colibri, mai ales aceea optiune Happy Night. Chiar mi se pare potrivit sloganul ,, zboara liber pe net’’…Merita aruncat o privire, e o alternativa super excelenta pentru internet dar nu numai.

, , , ,
5 Comentarii
 1. Roxana :

  A zis pe data de 29 octombrie, 2012

  Cool! happy As merge si eu intr-o tabara din asta!

 2. dePop :

  A zis pe data de 29 octombrie, 2012

  E pe online momentan, deci poti merge…

 3. ds :

  A zis pe data de 30 octombrie, 2012

  O activitate interesanta, dar e adevarat ca ai nevoie de o anumita doza de „neclaritate in idei” ca sa incerci…

 4. Laurentiu :

  A zis pe data de 1 noiembrie, 2012

  Sincer sa fiu, m-ar tenta sa incerc si eu asta..de cate ori vad reclama de la Orange parca erupe ceva in mine.

 5. Andreea :

  A zis pe data de 14 noiembrie, 2012

  Ma tenteaza sa incerc, pare ceva foarte interesant.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*