Tabara de zorbing

Vrei in tabara de zorbing ?..Dar mai intai sa va explic ce presupune zorbingul.

Daca ar fi sa facem o lista cu toate sporturile extreme, zorbingul ar trebui sa fie in fruntea acestei liste. Si aceasta din mai multe motive, in primul rand e un sport care poate fi practicat de oricine, indiferent de greutate, conditie fizica, etc. Si cel mai important, e cel mai spectaculos sport extrem. Deci se ia un pacient,..:).. un doritor de senzatii tari, poate nu e deplasata remarca cu ,, pacient’’,…este nevoie de o doza de nebunie.

Cum spuneam se ia un doritor care este introdus intr-o minge imensa numita zorb si asta a fost… ii dam drumul la vale, peste tot ce iese in cale. Inchipuiti-va o minge imensa care ,, zboara” de pe un deal si nu se mai opreste capatand o viteza din ce in ce mai mare, zboara, sare, se rostogoleste, iar in interiorul ei te afli tu, sau o persoana draga sau mai putin draga…dar cu inima ,, tare”. Toate acestea intr-un singur ,, pachet’’.

Tabara de zorbing insa presupune ceva mai mult, Orange te invita la o tabara de pregatire. Da un Like paginii pe facebook si antreneaza-te pentru cea mai palpitanta experienta din viata ta. Vei juca o gramada de jocuri haioase, toate evident auvand legatura cu zorbingul, parcurgi etapele iar in final poti castiga o groaza de premii : tablete ipad si samsung, modemuri internet, cartele si bineinteles un zorb doar al tau…pe care sper sa il incerc si eu. Adica daca castig eu, aveti o tura cu zorbul meu, daca castiga cineva dintre cititorii blogului, vreau si eu o tura..facem o lista…:)

Daca tot am amintit de Orange, am colindat un pic pe site-ul lor si mi s-a parut extrem de interesanta oferta Colibri, mai ales aceea optiune Happy Night. Chiar mi se pare potrivit sloganul ,, zboara liber pe net’’…Merita aruncat o privire, e o alternativa super excelenta pentru internet dar nu numai.

5 comments

  1. O activitate interesanta, dar e adevarat ca ai nevoie de o anumita doza de „neclaritate in idei” ca sa incerci…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.