De ce ne palmuiesc femeile ?

Acum sa nu credeti ca incasez palme in fiecare zi din partea unor domnite. Insa ca mai toti barbatii, am primit si eu doua palme din partea celor carora le faceam curte. Pana la urma un barbat nu poate fi numit barbat daca nu a primit o palma din parte unei femei. Experienta mea personala, sau experientele, adica cele doua palme primite au fost rasplatite mai mult decat ma asteptam.

Prima palma a fost in perioada liceului, dupa cateva actiuni nepotrivite din partea mea, am primit o palma, urmata de scuze si o imbratisare din partea autoarei. Iar ceea de-a doua palma, pe la finalul liceului. Am incercat sa fur un sarut unei domnite, aceasta surprinsa a reactionat prompt, lipindu-mi o palma de obraz, ca dupa cateva secunde in care eu incercam sa imi revin sa ma prinda de cap cu ambele maini si sa ma atace cu limba…b-(.., da a fost un atac. Dar a fost placut…:)

Deci pana la urma fetele ne palmuiesc pentru a avea motiv de scuze si evident rasplata. In final e bine sa ne palmuiasca femeile, cel putin in cazul meu a fost foarte bine, mai rau e daca acestea zgarie sau din reflex lovesc in alte zone sensibile pentru barbati. Eu astept doar maxim o palma si evident rasplata, sau doar rasplata. Daca primiti mai mult de o palma de la o femeie inseamna ca e o problema,..:) abandonati misiunea…

6 comments

  1. Doar doua palme..?..Lol. e putin, eu am incasat cateva sute, mai toat prin liceu, unele cu rasplata altele nu. Femeilor le place acest joc, se impun, alea, alea.

  2. dar poate ca de la doua palme in sus rasplata e…si mai mare adica pe masura :))) poate n ar trebui sa abandonam atat de usor….ce s doua palme ce zece?? :)))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.