Paulo Coelho se muta in Romania

Marele scriitor si-a adunat catrafusele si in acest moment este in drum catre Romania. Nu e vorba de o vizita, scriiitorul vine cu catel si purcel, adica cu tot ceea ce are el. Cu siguranta marele scriitor nu vine pentru a beneficia de pensia romaneasca si nici de vreun ajutor social. Pana in acest moment a primit o gramada de oferte cu locatii de gazduire, inclusiv Becali a fost de…

Reteta cas de casa – Specialitate pentru cosul de Pasti

Nu prea povestesc eu pe blog despre retete culinare, insa astazi am decis ca este cazul sa scriu o reteta a unui produs care mie imi aduce aminte de copilaria petrecuta in Maramures. Este vorba de reteta pentru cas de casa cu ou, un produs care nu lipseste din cosul de Paste in anumite zone ale Maramuresului. Probabil o sa va intrebati care e diferenta intre casul

Sfaturi pretioase de la Ion Iliescu pentru Viktor Ianukovici

In urma cu cateva ore Ion Iliescu a declarat oficial ca Viktor Ianukovici a incercat sa il angajeze pentru a innabusi revolutia ucraineana. Iata si interviul dat de tovarasul Ion Iliescu blogului Zambesc.com: Deci, mai draga este adevarat Viktor Ianukovici mi-a trimis un contract de angajare,

Invitatie – Festivalul Narciselor

Imi place primavara, mai ales atunci cand primavara ajunge pe crestele muntilor. Primavara pe piscuri e cel mai frumos moment al muntelui, pe langa transformare culoare, mireasma, locuitorii acestor locuri anima necontenit peisajul.

Diplome de vanzare

In urma cu ceva timp, scriam pe acest blog despre bac si cei care isi doresc o diploma de bac dar nu reusesc sa puna mana pe ea. In articolul cu pricina, ca de altfel mai in toate articolele de pe acest blog, faceam haz de necaz.

Vand patefon

Nu eu vand patefonul si nici nu am transformat blogul in site de anunturi. Insa cum spuneam si intr-un alt articol sunt pasionat de obiecte vechi si cred ca este foarte important ca un astfel de obiect sa isi gaseasca un posesor care il va aprecia si cel mai important il va conserva.

Super Blog 2012 – vin si eu

Gata, dupa cateva zile de gandire m-am hotarat: ma inrolez de buna voie si nesilit de nimeni…Nu va ganditi ca ma inrolez in vreo formatiune militara, legiune straina sau altceva de genul..e vorba de o competitie. Un concurs adresat celor care detin un blog, imi place competitia, astfel ca momentul trebuie ,, exploatat”.

Fratii Cristescu – Timisoara

Este un subiect despre care nu as fi dorit sa scriu pe acest blog, insa in ultimul timp am dat peste tot mai multe articole in presa despre acest lucru.

Marea modificare sau nu..

Desi blogul este ceva personal se intampla uneori ca acesta sa isi schimbe proprietarul, adica cel care da din pana ( tastatura), lasand in urma cuvinte care uneori sunt interesante.

Macro with my Nokia

Pentru că de ieri am un nou hobby: poze macro făcute cu Nokia, m-am gândit că mi-ar fi mai uşor dacă aş strânge toate pozele realizate într-un singur loc. Şi aşa a apărut micuţul blog: Macro with my Nokia.