zambesc.com RSS Feed

Invitatie – Festivalul Narciselor

Imi place primavara, mai ales atunci cand primavara ajunge pe crestele muntilor. Primavara pe piscuri e cel mai frumos moment al muntelui, pe langa transformare culoare, mireasma, locuitorii acestor locuri anima necontenit peisajul. Cand spun locuitori ma refer la pasari, caprioare si alte vietati trezite la viata. Daca va place muntele, natura in aceasta perioada ,va recomand sa nu ratati un eveniment deosebit. Este vorba de Festivalul Narciselor Repedea 2013.

Localitatea Repedea se afla in judetul Maramures, undeva la poalele Muntilor Maramuresului, o zona deosebita din toate punctele de vedere indiferent de anotimp. In aceasta perioada locatia de care va povestesc are inca un mare plus, narcisele din poiana sunt inflorite. Si pentru a marca si mai profund aceasta etapa de transformare de la poalele muntilor, Primaria localitatii Repedea organizeaza Sarbatoarea Narciselor. Evenimentul se va desfasura in perioada 25 – 26 mai, personal voi fi prezent acolo, imi propun un traseu de cateva zile in cea mai mare rezervatie montana din Romania.

De asemenea am informatii ca au aparut si primii hribi, pentru cunoscatori poate fi un motiv in plus pentru o evadare la munte. Daca va place natura si nu sunteti departe de Maramures ar fi pacat sa ratati acest eveniment. Pentru cei care nu vor ajunge in zona voi posta cateva imagini si impresii pe blog.

, , ,
5 Comentarii
 1. Gelu :

  A zis pe data de 21 mai, 2013

  Cei mai fericiti oameni sunt cei care traiesc la munte. Din nefericire traiesc in capitala. Daca nu as fi legat de oras prin intermediul serviciului, tare mi-ar placea sa locuiesc intr-un orasel de munte.

 2. mihaela :

  A zis pe data de 21 mai, 2013

  tare ma innebuneste mirosul narciselor si parca imi si imaginez muntii aia plini de flori…

 3. don :

  A zis pe data de 22 mai, 2013

  In perioada aia sunt prin acea zona. Poate am sa trec si eu fiindca imi plac narcisele la nebunie

 4. Ioanes Vlad :

  A zis pe data de 22 mai, 2013

  Omule, cum sa iau legatura cu tine? Neaparat trebuie sa te intalnesc la eveniment deoarece sunt si eu din Repedea.

 5. dePop :

  A zis pe data de 22 mai, 2013

  Ioanes Vlad @

  Voi fi la eveniment, probabil singura masina cu nr de TM……desi am inteles ca va ploua atat sambata cat si duminica.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*