Am şi PUMA

Pantofi sport PUMA. Primiţi cadou.

2 chestii pe care nu vă recomand să le cumpăraţi

Am fost weekendul trecut în Auchan. Şi cum hoinăream eu pe acolo mi-au atras atenţia 2 chestii care arătau foarte interesant: căpşuni congelate şi spanac congelat. Ambele se vindeau la vrac. Aşa că am luat 1 kg de spanac şi juma de kilogram de căpşuni. Mare greşeală.

Nu va duceţi la Piraţii din Caraibe 4 !

Mie mi-au plăcut cele 3 filme ale seriei Piraţii din Caraibe. Chiar am stat acum câteva luni într-o zi şi le-am văzut pe toate 3, la rând. Şi da, de abia aşteptam să apăra partea a 4-a. Aseară am fost la cinema să o văd. Slab de tot. Plictisitor. Nu vă recomand să vă pierdeţi timpul pe la cinema cu el.

Nokia N8 Productions kit

Yey!!! A ajuns!!! Nokia N8 productions kit

Poţi face ceva împotriva firmelor mari, gen UPC ?

Să vă povestesc o chestie. Vine luna trecută factura de la UPC (scadenţa era pe 30 aprilie). Din diverse motive nu reuşesc să o plătesc decât pe 29 aprilie. Am plătit-o la Banca Transilvania pentru că aia e mai aproape de mine. Luna asta vine factura nouă.

Despre întâlnirea 2parale

Am fost aseară la întâlnirea 2parale pentru a afla mai multe despre sistemele de afiliere şi în special despre 2parale. Cel mai penibil a fost faptul că, la început, ne-a pus să ne uităm un filmuleţ. Filmuleţ care se află şi pe prima pagină a siteului. 😐 Păi aia puteam să fac şi eu de acasă (ceea ce am şi făcut de fapt printre primele dăţi când am vizitat siteul).

O poveste despre un Router D-LINK DIR 600

Acum vreo 3 luni mi-am cumpărat acest router: D-LINK DIR 600 Instalarea fără probleme şi rapidă, semnal wireless bun, nici o problemă. Săptămâna trecută brusc a încetat să mai meargă. Adică mergea, dar foarte prost.

O veste bună

Pentru că urmează să primesc de la Nokia:

Noaptea prostiei

În noaptea asta a fost Noaptea Muzeelor. Am trecut şi eu pe acolo şi nu mi-a venit să cred ce vedeam. O coadă imensă, o coadă la care aşteptai probabil 1-2 ore că să intri la muzeu. Asta în condiţiile în care, dacă vii în altă zi a săptămânii probabil nu e mai nimeni.

Piraţii din Caraibe şi o aventură foarte tare

După ce am citiţi la Costin despre o aventură ce urma să aibe loc azi, m-am oferit imediat voluntar. Şi din fericire a fost loc şi pentu mine. \:D/ Iar azi la 12 m-am prezentat la concurs. Concurs care a fost super mega ultra mişto.