2 chestii pe care nu vă recomand să le cumpăraţi

Am fost weekendul trecut în Auchan. Şi cum hoinăream eu pe acolo mi-au atras atenţia 2 chestii care arătau foarte interesant: căpşuni congelate şi spanac congelat. Ambele se vindeau la vrac.
Aşa că am luat 1 kg de spanac şi juma de kilogram de căpşuni.
Mare greşeală.

Când am ajuns acasă am zis să pun căpşunile la dezgheţat că nu aveam de gând să mestec gheaţă. Se dezgheaţă ele şi constat că din căpşunile alea interesante au rămas doar nişte chestii fleoşcăite şi fără nici un gust. De fapt fleoşcăite e puţin spus, erau aproape pastă.

Aseară mă gândesc să fac spancul ăla. La fel, cuburi de spanac (tăiate foarte foarte mărunt) îngheţate. Le pun la dezgheţat şi apoi la fiert.
Rezultatul, a ieşit aşa o zeamă verde cu mici particule de spanac prin ea. După ce am strecurat-o, folosind cea mai fină strecurătoare pe care am găsit-o, au rămas cam două linguri din spanac.

Deci nu spanac şi căpşuni îngheţate vrac. [-X

12 comments

  1. Mi am luat des teapa asta si am concluzionat 😀 numai daca este vorba despre legume pt ciorbe sau mazare/fasole,mixuri de genul…are sanse sa fie ceva ok

  2. Le-am vazut si eu in Auchan.
    Nu mi-am luat pentru ca nu ma incanta ideea sa puna mana oricine pe ele dupa care eu le iau si le mananc.
    In general spanacul in perioada asta se cumpara crud din piata :D, la fel si capsunile.

  3. Dar acum le gasesti proaspete, ce-ti veni sa le iei congelate. Oricum vezi ca si spanacul proaspat tbe sa iei vreo 4-8 kile…daca vrei sa iti iasa ceva

  4. Chestie: am ajuns azi cu treaba prin crangasi si vad o tanti vanzatoare de cirese care era ascunsa oarecum dupa o usa de dubita si aduna de jos ciresele pe care apoi le punea frumos in aceeasi ladita din care, probabil, urma sa vanda mai tarziu…adica le aduna de pe JOSUL ala pe unde calca toata lumea, pe unde trec caini si mai stiu eu ce… Deci, luati-va cirese din magazin :> …. Si spalati bine fructele si legumele! :-s …… In special ciresele si castravetii:))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.