Nokia, va recomand Google Translate

Nu de altceva dar se pare că persoana care realizează traducerile pe site are o mare problemă. Şi nu reuşeşte să înveţe deloc din greşeli. La Nokia C7 a greşit traducerea. La Nokia N8 a greşit traducerea. Acum şi pentru Nokia X7 a greşit traducerea.

Câteva jocuri gratuite pentru Nokia N8, Nokia C7, Nokia E7 şi Nokia C6-01

Acum am descoperit şi eu oferta Nokia: jocuri gratuite pentru Nokia N8, Nokia C7, Nokia E7 şi Nokia C6-01. Pentru a avea acces la ele puteţi descărcă aplicaţia Cadoul verii sau pur şi simplu le downloadaţi direct din magazin.

Nokia X1-01 şi Nokia C2-00, telefoane dual sim de la Nokia

Astăzi a fost anunţată lansarea pe piaţă a celor două telefoane dual sim de la Nokia: Nokia X1-01 şi Nokia C2-00. Nu sunt ele cine ştie high tech dar pentru cine caută un telefon dual sim (de la Nokia) sunt par perfecte.

Macro with my Nokia

Pentru că de ieri am un nou hobby: poze macro făcute cu Nokia, m-am gândit că mi-ar fi mai uşor dacă aş strânge toate pozele realizate într-un singur loc. Şi aşa a apărut micuţul blog: Macro with my Nokia.

Sunt Nokia Qt Ambassador

Acum câteva săptămâni am aplicat la Nokia pentru a fi înscris în programul Qt Ambassador. Chiar dacă cunoştiinţele mele în Qt nu sunt aşa de avasante datorită entuziasmului de a realiza aplicaţii pentru telefoanele mobile am fost acceptat.

NOKIA E CEA MAI TARE COMPANIE DIN ROMANIA !

Nokia e cea mai tare companie din Romania. Cu toate ca poate nu e cea mai mare, cea mai „bogata” sau cea mai stiu eu cum. Ce fac insa companiile mari cu adevarat pentru noi? In afara de chestii de astea care dau bine la public. Mai planteaza niste copaci, mai organizeaza un concert, mai sponsorizeaza o excursie, mai fac ceva concursuri. Le stiti, actiunile lor sunt prezentate pe multe…

Concursul Qt Developers la final

Gata, s-a terminat si concursul Qt Developers organizat de Nokia si deja imi e dor de atmosfera de acolo, o atmosfera minunata. Nokia, si echipa care s-a ocupat de eveniment au facut ca totul sa fie perfect. Absolut perfect! Puteti vedea cateva poze aici sau aici.

Nokia Qt SDK training, ziua 2

Aproape e pe incheiate si a doua zi cu Nokia. Si parca incepe sa imi para rau ca trec zilele asa de repede. La prima ora ne-am prezentat din nou la trainig unde am mai aflat una alta si am mai putut sa lucram la apliactiile noastre. Si apoi a fost plecarea la munte.

Nokia Qt SDK training, ziua 1

Dupa cum m-am laudat am fost azi la Nokia Qt SDK training, organizat de Nokia Romania. Si mi-a placut.

De la lume adunate. Pentru Nokia

Cum tot voi avea ocazia sa ma intalnesc cu reprezentantii Nokia (datorita concursului castigat) m-am gandit ca poate aveti sa le transmiteti ceva. O felicitare, o nelamurire, o suparare, ceva…