Bucatareasa Patrizia de la Master Chef este alergica

Probabil o stiti si voi pe cucoana care taie si spanzura mai nou la emisiunea Master Chef. Desi cuvintele in limba romana ale bucataresei sunt mai degraba o ciorba stricata, aceasta tine prelegeri si cuvantari la un post tv national. Nu stiu de ce, dar se pare ca unora le place sa avem astfel de exemplare pe posturile nationale de televiziune. Am scapat de Willmark dar am dat peste bucatareasa…

M-am inrolat in Blogwars

Un nou concurs pentru bloggeri sta sa inceapa, competitie la care m-am inscris si eu.

Dansez pentru tine – Cel mai interesant premiu de pana acum

Ultima editie a emisiunii Dansez pentru tine a suprins mai pe toata lumea, si nu e vorba de castigatori, la cuplul de dansatori ma refer, ci la premii. Cei 60 000 de euro, adica marele premiu se stia de el de la celelate editii. Castigatorul de la aceasta editie a ,, castigat ” mai mult,

Super Blog 2012 – vin si eu

Gata, dupa cateva zile de gandire m-am hotarat: ma inrolez de buna voie si nesilit de nimeni…Nu va ganditi ca ma inrolez in vreo formatiune militara, legiune straina sau altceva de genul..e vorba de o competitie. Un concurs adresat celor care detin un blog, imi place competitia, astfel ca momentul trebuie ,, exploatat”.

Concurentele la Miss Italia nu au voie cu bikini

Nu va alarmati…..nu vor defila in pielea goala, mai rau…. ar spune unii, sunt obligate sa poarte costume de baie care erau in voga pe vremea bunicii.

Cum poţi câştiga un Nokia N8 sau un Nokia E7

Vrei să câştigi un Nokia N8 sau un Nokia E7? E foarte simplu. Pentru că acum (după mai mult timp decât era prevăzut) s-a ajuns şi la ultima parte a concursului Qt Developers. Trei aplicaţii concurează pentru un premiu de 10.000 euro. Nu trebuie decât să votezi una din cele 3 aplicaţii înscrise în concurs şi intri automat în tragerea la sorţi pentru cele 2 telefoane de mai sus.

Mă pricep sau nu la darts ?

Dacă tot am fost la antrenament m-am gândit că ar fi interesant să mă înscriu şi eu în concurs. Aşa că am făcut un mic filmuleţ.

Zâmbeşte ! Mâine va fi mai rău

Nu pe bune, e bine să zâmbeşti. Nu neapărat pentru că mâine va fi mai rău, e posibil ca mâine să fie mai bine. Dar e bine să zâmbeşti atât pentru tine cât şi pentru cei din jur. Altfel e viaţa când zâmbeşti şi eşti vesel. Altfel eşti văzut de cei din jur când zâmbeşti. Şi de multe ori când zâmbeşti ai şanse să primesi un zâmbet înapoi.

Piraţii din Caraibe şi o aventură foarte tare

După ce am citiţi la Costin despre o aventură ce urma să aibe loc azi, m-am oferit imediat voluntar. Şi din fericire a fost loc şi pentu mine. \:D/ Iar azi la 12 m-am prezentat la concurs. Concurs care a fost super mega ultra mişto.

Cum a fost la PUMA Social Party

Pe scurt, foarte tare!!!! \m/ Biliard, bowling, tenis de masă, fussball, darts şi multă distracţie. Plus o grămadă de invitaţi, care mai de care mai interesant. Din păcate nu am putut sta până la sfârşit şi aşa am ratat şansa de a câştiga o bicicletă PUMA, pentru că cine reuşea să stea cel mai mult era premiat cu o bicicletă. Dar oricum cât am stat pe acolo m-am distrat încercând…