Bucatareasa Patrizia de la Master Chef este alergica

Probabil o stiti si voi pe cucoana care taie si spanzura mai nou la emisiunea Master Chef. Desi cuvintele in limba romana ale bucataresei sunt mai degraba o ciorba stricata, aceasta tine prelegeri si cuvantari la un post tv national. Nu stiu de ce, dar se pare ca unora le place sa avem astfel de exemplare pe posturile nationale de televiziune. Am scapat de Willmark dar am dat peste bucatareasa Patrizia. Dincolo de durerile de cap de care poti avea parte daca stai sa o asculti, doamna cu pricina este extrem de alergica.

Alergiile lu’ Patrizia

Chef patrizia

Madam Patrizia nu suporta femeile, pur si simplu nu ii place sa aibe femei in jurul ei. Nu am urmarit toate emisiunile, insa in cele cateva nu am putut sa remarc decat rautatea lu Patrizia fata de concurente, si limba scoasa la anumiti concurenti. Probabil daca ar fi decis doar Patrizia deja ar fi fost eliminate toate femeile din concurs. Iar in locul concurentelor ar fi cerut un batalion de soldati, pe care sa ii instruiasca, evident ­čÖé .

Una peste alta Master Chef a devenit o ciorba rasuflata, in care fiecare Chef vrea sa para ceea ce nu este, iar concurentii sunt ,, recrutati” dupa criterii care nu au legatura cu bucataria. Sa castigi un sort dupa ce ai facut un hamburger este un exemplu in acest sens. Mai urmeaza o editie dedicata exclusiv bucatarilor vorbitori de rusa, ca si asa nu conteza ca publicul sa intelega ce se vorbeste. Poate asa va fi mai sanatos pentru noi.

2 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.