Supertuns – Frizeria unde un client a cerut autoservire

Azi m-am tuns si eu. De ceva vreme ma tund la Supertuns, o frizerie super ok din Timisoara. De obicei locatia este una foarte animata, ba chiar aglomerata, iti trebuie programare, etc. Astazi nu a fost asa, salonul era aerisit, fara stat la coada, fara programare. Cand sa ma asez pe scaun a mai intrat un client care a cerut spalat, tuns, aranjat, desi nu stiu daca avea 100 de fire de par in cap, si asta imprastiat, cam cat parul meu de pe mana 🙂 . In plus parul era scurt, practic puteai sa ii vezi fiecare radacina de par. In fine, probabil omul e foarte grijuliu cu el, m-am gandit eu.

Clientul a fost servit, pana intr-un punct, adica spalat si un pic taiate varfurile. La un moment dat omul a cerut sa se aranjeze singur. Cu alte cuvinte a inhatat feonul, desi nu stia sa ii de-a drumul si dupa o ,,lupta” de circa 7-8 minute cu cele cateva fire de par, a urmat un dus cu fixativ si gata. Nu doar supertuns ci si autotuns. Ma si gandeam la faza cu Mr. Bean la frizer sau mai rau, Mr. Bean la dentist. Faza a fost comica, mai toti se abtineau sa nu pufneasca in ras. Pe de alta parte a fost ok ca nu s-a intamplat la dentist, sau la chirurg si ca s-a limitat la propria podoaba capilara 🙂 .

Nu m-ar mira daca in curand anumite institutii ar pune afise de genul :

,, In aceasta unitate clientii nu au voie sa puna mana pe instrumentar ”

,, Va rugam sa nu dati lectii de pilotaj pilotului ”

,, Nu oferiti sfaturi medicului care va opereaza ”

,, Lasati volanul in pace cand sunteti client in taxi ”

Lasand gluma la o parte romanilor le place sa faca de toate. Poate exemplul de mai sus nu este tocmai potrivit, insa trebuie sa recunoastem ca ne pricepem la toate. De la fotbal, la instalatii de gaze, facut sosele, evident ma refer la cei care nu au pregatire in domeniul in care se cred experti.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.