zambesc.com RSS Feed

Accident la intersectia Brancoveanu cu 16 Decembrie sau cand arabii fac legea in Timisoara

Ieri am fost martor la un accident petrecut intr-o intersectie din Timisoara. Locul e unul special, adica in zona se ciocnesc masinile mai ceva ca ouale de pasti. Deci nimic nou sau iesit din comun. Problema e ca de aceasta data unul din protagonistii accidentului, vinovatul pana la urma era de origine araba.

accident cu arab Timisoara

Nici acest lucru nu este ceva deosebit, problema e ca desi individul a fortat semaforul, practic a ocolit masinile care stateau la semafor si a intrat in intersectie, unde a fost acrosat de o masina care circula regulamentar.

Cu toate acestea arabul urla intr-o romana strangulata ca el nu este vinovat, ba chiar ameninta martorii care il contraziceau. Celalalt sofer implicat in accident un tinerel de vreo 20 de ani, desi nevinovat, fiind din Arad nu avea curajul nici sa il priveasca pe arab in ochi da sa ii mai ceara socoteala pentru pagube. Dupa circa 10 minute de la accident la fata locului s-au adunat cel putin 6 masini din care au coborat 8-9 arabi. Toti unul si unul, fete si fete, de parca era un documentar cu Fratii Musulmani, priviri taioase, ranjete si amenintari in stanga si in dreapta.

accident semafor brancoveanu

Ba mai mult, unul a inceput sa se jure pe Alah ca el a fost la fata locului si semaforul nu era rosu. I-am atras atentia ca sunt martor si el nu era acolo. Intre timp un alt frate arab dadea telefoane de zor la domn inspector de politie. In final l-au imbrobodit pe soferul nevinovat si au facut ceva hartii, din ce am inteles ceva mai tarziu l-au pus sa semneze ca el nu s-a asigurat. Pana la urma nu ar fi o problema daca totul se rezolva cu asigurarile, insa arabul a distrus si un stalp de semafor, din ce stiu asigurarea RCA nu acopera asa ceva. Probabil va plati soferul nevinovat. In fine treaba celor implicati, ceea ce m-a frapat pe mine este faptul ca nu s-a implicat nimeni, in afara de mine si un student din Ramnicul Valcea, nimeni nu spunea nimic. Nu lipsea mult ca arabii sa il bata pe soferul nevinovat si aceasta in Timisoara la 5 minute de centrul orasului in anul 2014.

accident brancoveanu cu 16 decembrie

In concluzie nu pot spune decat ca romanii sunt lasi, nepasatori, nu intereseaza pe nimieni nimic si in curand ne va fi frica sa vorbim romaneste in tara noastra. Nu spun ca arabii sunt toti rai, insa cei veniti la accident, dar mai ales soferul, daca se prezentau ca fiind fratii lui Bin Laden, sincer i-as fi crezut. Nu sunt rasist, dar am impresia ca pe la noi sau aciuit multe personaje din lumea araba cu trecut dubios. As fi curios ce rezultat ar iesi daca am testa toti arabi cu detectorul de minciuni la intrare in Romania. O singura intrebare, un singur raspuns: ai omorat pe cineva ?

accident timisoara

Aceasta ar fi intrebarea mea, da stiu, nu sunt bine. Dar as prefera sa ne mustruluiasca Comunitatea Europeana, decat sa ii stiu printrei noi pe unii care cine stie ce au mai facut la viata lor. Repet nu toti arabii merita asa ceva, insa sunt unii printre ei care au impresia ca noi suntem intrusi aici.

, , , , , ,
5 Comentarii
 1. Colectionarul :

  A zis pe data de 27 aprilie, 2014

  Arabii sunt ca tiganii in comportament iar noi romanii suntem asa cum spui lasi si slabi. Probabil ai dreptate si cand spui ca in curand ne va fi frica sa vorbim romaneste in tara noastra.

 2. Myoo :

  A zis pe data de 27 aprilie, 2014

  Domnilor si doamnelor” fiecare popor are conducatorii pe care ii merita”, extrapoland cumva probabil ca asta meritam si ca natie. Daca ne vom trezi candva mi-e sa nu fie prea tarziu. Din cate am inceput sa aud, situatiile astea au inceput sa apara si in comunitatile mici. Probleme mari indiferent ca vorbim despre arabi, turci, tigani scuze romi(ca asa vrea comunitatea) sau alte ramasite de imperii disparute.

 3. Cristina :

  A zis pe data de 27 aprilie, 2014

  Asta se intampla cand dragii nostri politisti ii protejeaza, la fel si cei de la garda financiara si asa mai departe.

  Noi nu avem conducatori, noi nu avem politicieni carora sa le pese, se vand pe nimic, iar daca nu se vand talharesc aceasta tara.

 4. Mircea :

  A zis pe data de 28 aprilie, 2014

  de ce nu ai sunat la 112 ?

 5. dePop :

  A zis pe data de 28 aprilie, 2014

  Mircea @

  Am sunat eu la 112 si inca cineva, cei de la 112 au spus ca se rezolva va veni cineva. Si a venit cineva dupa 40 de minute, erau cei de la semnalistica sa faca reparatii / constatarea la semafor. Politia nu vine daca nu sunt victime, eu totusi speram sa vina pentru faptul ca a fost lovit si distrus partial un semafor, dar nu au venit.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*