Vrei respect, civilizatie, atunci nu ai ce sa cauti la magazinul Jumbo Timisoara

Astazi a fost a treia si ultima oara cand eu mai intru intr-un magazin Jumbo. Am mai spus ca nu voi intra in acest magazin, insa la insitentele cuiva am zis sa le mai dau o sansa celor de la Jumbo Timisoara sa imi demostreze ca sunt oameni. M-am inselat, Jumbo nu e un magazin, pare mai degraba un centru unde cineva incearca sa intre in mintea ta.
magazin Jumbo Timisoara
Altfel nu imi explic de ce se tot repeta mesajele care te atentioneaza ca nu cumva sa nu te supui la un control corporal, iar tot ceea ce atingi si nu mai are ambalajul intact trebuie platit, de asemenea daca ai un bebe cu tine, respectiv carucior si acestia vor fi perchizitionati.

Aceste mesaje sunt deja o traditie, astazi am trecut de casa de marcat cu bine, adica nu m-a dezbracat nimeni. Ghinionul face sa ne oprim la niste carucioare, imediat am fost acostati de un angajat Jumbo. Am crezut ca vrea sa ne ajute, individul insa nu prea vorbea, am incercat noi sa conversam. Voiam sa vedem caruciorul cu cele trei piese, acestea erau pe un postament si ingradit cu un lant. Angajatul a raspuns intr-un tarziu; ,, nu se poate ‘, asta dupa ce isi epuizase toate grimasele care pareau similare cu cele ale gardienilor din filmele cu nazisti.

Am incercat sa ii explic ca nu pot da pe ceva 999 lei fara sa vad ce face, cum functioneaza, cum se instaleaza cele trei piese, etc. Si ca este normal ceea ce ii cer, acesta mi-a raspuns sec; ,, aici nu se face drive test”. Evident nu am mai stat la discutii, am plecat, practic nu aveam cu cine vorbi. Un idiot veritabil, mi se pare normal sa pot sa pun mana pe un produs inainte sa il cumpar. Si mi se pare foarte normal sa existe un respect fata de client, chiar daca nu iti place atata timp cat ai acest job trebuie sa iti faci treaba.

In fine cine stie la ce s-o fi gandit angajatul Jumbo, probabil isi inchipuia ca o sa ma urc eu in carucior si o sa fac liniute printre rafturi. Daca vreti sa nu va stricati ziua, evitati magazinul Jumbo, nimeni nu merita sa fie tratat astfel pe banii lui.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.