zambesc.com RSS Feed

Adrian Nastase s-a suparat pe noi, nu ne mai vrea

Se anunta o mare tragedie pentru poporul roman, marele nostru inaintas Adrian Nastase nu ne mai vrea, nu ne mai recunoaste. Cu alte cuvinte vrea sa renunte la aceasta minunata tarisoara, nu mai vrea sa fie cetatean roman. Tara in care a construit autostrazi, poduri, fabrici si uzine nu ii recunoaste meritele, ba mai mult dintr-o eroare statul roman l-a pus in fundul unei celule. Eroare ? Da, cei care i-au facut acest cadou nu au inteles exact dorinta lu’ Nastase, el voia ceva legat de fund, dar fara celula. Oricum acum s-a suparat si dupa eliberare va pleca in lume, va lasa tot ceea ce a agonisit prin ciordeala pe branci si va incepe viata de la zero. Vai, vai ce tragedie, scuze ce bucurie! Problema e ca sunt doar povesti, ceva obisnuit.

Personal m-as fi bucurat daca domnul Nastase ar fi plecat in tarile calde inainte sa faca prostii pe aici. Adica sa fi facut prostii in alte tari. Doar in Romania scapi asa usor, in alte tari raspundea pentru tot, pedeapsa ar fi fost alta. Zeci de ani dupa gratii, iar in unele tari chiar si pedeapsa capitala. Deci fii barbata Bombonel, fii mandru ca esti roman, chiar daca noua ne este scarba de tine, ca daca erai in alta tara era tragic pentru tine.

, , , ,
2 Comentarii
  1. vasile :

    A zis pe data de 30 aprilie, 2014

    drum bun,cale batuta si vant la pupa,imi vine sa plang caci tai o ceapa la bucatarie!

  2. Yamasha :

    A zis pe data de 1 mai, 2014

    trista tara avem…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*