Jocuri gratuite pe Steam

Au apărut 5 noi jocuri gratuite pe Steam: Alliance of Valiant Arms Champions Online: Free for All Forsaken World Global Agenda: Free Agent Spiral Knights

Câteva jocuri gratuite pentru Nokia N8, Nokia C7, Nokia E7 şi Nokia C6-01

Acum am descoperit şi eu oferta Nokia: jocuri gratuite pentru Nokia N8, Nokia C7, Nokia E7 şi Nokia C6-01. Pentru a avea acces la ele puteţi descărcă aplicaţia Cadoul verii sau pur şi simplu le downloadaţi direct din magazin.

P.S. S-a lansat si Internet Explorer 9

Acum 2 zile (cred) s-a lansat si Internet Explorer 9. Eu am incercat varianta beta, m-a dezamagit, asa ca nu stiu cand o sa incerc si varianta finala. Poate intr-o zi cand sunt foarte plictisit si nu deloc ce face.

Yahoo Multi Messenger 10

Daca aveti Yahoo Messenger 10 si vreti sa va logati cu mai multe id-uri puteti folosi Yahoo Messenger 10 multi messenger (pe scurt Multi Messenger 10).

Jocuri gratis pe Steam

Daca aveti Steam iata o lista cu cateva jocuri gratis pe care le puteti downloada si juca. Deci gratis. Fara nici un fel de obligatie. Repet, jocuri gratis !

Yahoo Messenger 11 beta, gata de download

Gata, a fost lansat Yahoo Messenger 11 Beta. L-am instalat si eu acum, vizual nu aduce multe schimbari. Ca functionalitate insa aduce cateva chestii in plus.

Imbunatatirea IQ-ului

Da, IQ-ul poate fi imbunatatit. Evident, exista diverse metode. Una din aceste metode o reprezinta o reprezinta exercitiul numit Dual N-Back. Exercitiu care a fost demonstrat stiintific ca ajuta la imbunatatirea IQ-ului. Folosit timp de 19 zile, timp de 25 de minute pe zi, poate ajuta o persoana sa gandeasca mult mai rapid.

Internet Explorer 9 Beta

Am instalat si eu Internet Explorer 9 Beta. Si imi place. \m/ Se misca bine. De fapt se misca mai repede decat Internet Explorer 8. In afara ca se misca repede mi-au mai placut 2 chestii.

O mini-colectie de wallpapers funny

Relaxant, de weekend, o mica colectie cu cateva funny wallpapers. 70 de imagini, alese cu grija. Cateva din ele, le aveti mai jos. Ca sa stiti daca va chinuiti sa downloadati arhiva sau nu.

Microsoft Office 2010 Beta – Download gratis

Daca, momentan, poate fi downloadat gratis, am zis sa incerc si eu Microsoft Office 2010. Beta. Mai ales ca acest pachet contine toate programele necesare unui utilizator obisnuit: Word, Excel, PowerPoint… chiar si Outlook.