O sugestie pentru companiile de telefonie mobilă

Am şi eu o sugestie pentru firmele de telefonie mobilă. Există numere de aur, numere personalizate şi altfel de numere smechere. Mulţi ar fi tentaţi poate să aibe un număr de ăsta dar problema e că oamenii au deja un număr de telefon şi la care e mai greu să renunţi. Ce ar putea să facă firmele de telefonie mobilă (Orange, Vodafone, Cosmote)?

Noka N8-00 si Nopkia E71

Din regulamentul concursului de la Vodafone am aflat ca au aparut doua noi modele de telefoane: Noka N8-00 si Nopkia E71. Nu stiati, nu?

Internet mobil gratuit de la Vodafone

Dupa lungi deliberari am decis sa imi iau internet mobil (la cartela) de la Vodafone. M-am dus intr-un magazin Vodafone, mi-am luat un stick si o cartela. Cum cartela are 0 credit pe ea, mi-am luat si un cod de reincarcare in valoare de 5 euro.

Internet mobil fara abonament. Comparatie de preturi, Orange, Vodafone, Cosmote

Cautam acum sa imi cumpar si eu o cartela pentru a avea internet mobil. Fara abonament. Am facut o scurta comparatie de preturi pentru cine e interesat.

Chiar ai 10000 de minute la Vodafone. Doar 3 luni insa

Tot vedeam la tv reclama aia de la Vodafone cu pacman care manca nush ce poze. Si la sfarsit aparea „10000 de minute cu 1000000 clienti Vodafone„. Recunosc, m-au facut curios. Chiar iti dau 10000 de minute? Eident, teoretice ca practic nu poate vorbi nimeni atat pe luna.

Cat costa sa iti reziliezi contractul la Vodafone

Am sunat ieri la Vodafone sa vad care e taxa daca vrei sa iti reziliezi contractul. Sa il inchizi de tot. Pentru un abonament standard, incheiat pe 2 ani sunt doua taxe pe care trebuie sa le platesti ca sa scapi de Vodafone.

Despre vodafone.ro

Intru eu pe vodafone.ro sa caut ceva informatii. Prin menu e o casuta de cutare. Tastez ce vreau sa caut, nimic. Adica imi afiseaza doar „Termenul de cautare trebuie sa contina minim 2 caractere” Ma gandesc, poate nu are rezultate pentru cautarea aia. Incer alta cautare, la fel. Aceasi eroare stupida.

Decodare telefoane, direct la Vodafone

Am intrat ieri intr-un magazin Vodafone si am vazut ca decodeaza telefoane. 😮 Telefoanele blocate in Vodafone, evident. Nu stiu daca e veche treaba asta, poate e de acum 3 ani si eu de abia acum am aflat. Insa mi s-a parut interesanta toata povestea. Ca pret, parca costa 10 euro daca depasisesi perioada pe care a fost facut abonamentul si 40 de euro in rest.

Vodafone. Cand conteaza o litera ?

Pai va spun eu cand conteaza o litera. Cand aceasta lipseste din adresa unui site. Pentru ca, apoi, siteul nu va mai merge. Vodafone inca mai are de lucrat la capitolul asta. 🙂

Cosmote vs. Orange vs. Vodafone – promotii la cartela

Coincidenta sau nu, de fapt sigur nu e coincidenta, Orange, Vodafone si Cosmote au acealeasi promotii la cartele. Acum nu stiu, ori apare promotia intai la una din ele si apoi o adopta si celelalte, ori inainte de a lansa cate o promotie se intalnesc sefii companiilor si se pun toti de acord asupra viitoare promotii.