Chiar ai 10000 de minute la Vodafone. Doar 3 luni insa

Tot vedeam la tv reclama aia de la Vodafone cu pacman care manca nush ce poze. Si la sfarsit aparea „10000 de minute cu 1000000 clienti Vodafone„. Recunosc, m-au facut curios.
Chiar iti dau 10000 de minute? Eident, teoretice ca practic nu poate vorbi nimeni atat pe luna.

Asa ca am cautat pe net detalii.

10000 de minute la Vodafone

Da, am inteles bine din reclama. Toata treaba e pe bune.
Extraoptiunea costa 5 euro/luna si iti ofera 10000 de minute si SMS-uri in retea + 40 de minute nationale & internationale si SMS-uri nationale.

Din pacate la sfarsit mai are o mica mentiune:
Extraoptiunea poate fi activata pâna la 20 februarie 2011 si poate fi mentinuta timp de 3 luni de la activare.
Deci doar 3 luni poti sa te bucuri de o asemenea oferta. Apoi gata.

10 comments

 1. Intreaga chestie cu minutele e doar o figura de marketing. Sa zicem ca vezi o oferta cu 1 milion de minute cu 10 eur. Iti zici: mama, vorbesc pana lesin pentru doar 10 eur! Tu de fapt nu poti consuma decat cam 500 de minute intr-o luna, nu? Exceptand desigur cazurile patologice. O optiune cu 500 de min poate costa 3 sau 5 eur. Deci ajungi sa platesti 10 eur pentru o utilizare de 500 de min. Evident ca nimeni nu poate vorbi 1 milion de minute, dar suna tare atragator…

 2. Vezi, e o scamatorie de marketing care a prins foarte bine la romani. Si inca mai functioneaza. 😀

 3. Da, e logic ca nu apuca nimeni sa vorbeasca 10000 de minute pe luna. Cel putin un om normal nu apuca sa vorbeasca atat.
  Dar, tu ai minutele alea. Daca esti maniac poti sa trimiti 10000 de sms-uri ;))

 4. De fapt nu e vorba ca functioneaza sau nu. Pentru ca de obicei ofertele pe care le au firmele de telefonie mobila sunt in general si cele mai ieftine oferte pe care le poti avea.

  Adica fie ca vrei, fie ca nu vrei tot o optiune de astea cu mii de minute iti iei, mai ieftin (si cu mai putine minute) nu exista. 🙂
  Sau daca exista mai ieftin, la 2-3 euro fata de 4-5 cat e o „oferta” nu ai nici un minut, nimic

 5. Ti telefonu deschis numa sa le ei minutele :))))) oricum de ex varamea vorbeste cu masa din 5 in 5 minute.. asa ca la uni merge.

 6. Chiar am auzit mai devreme oferta asta la radio si ma miram eu sa fie ceva serios. La toti operatorii intampin problema asta cu perioada de valabilitate. La orange bag 1000 de minute si am doar o luna sa le termin, dar poate eu vorbesc doar 10 pe zi..

 7. Is persoane care vorbesc linistit 1500 de minute.. In alta ordine de idei exista optiuni la orange (young) cu 3000 minute, sms nelimitat in retea si 75 minute si sms nationale.. Deci depinde ce retea va atrage da exista si oferte mai bune.

 8. sunt mai normale ofertele alea cu 1500 / 3000 in retea + 75 nationale / internationale

  10k minute / 30 zile = 333 minute / zi = 5.5 ore / zi
  Dar nu poti suna la vraja o gagica, daca-i din alta retea

 9. Exista la Orange o optiune cu 3 euro pentru care primesti 50 de minute nationale / internationale + 25 de sms nationale…. deci se poate si cu mai putine minute… pentru ca de obicei cine e tanar vorbeste mult..

  Ma intreb, exista o astfel de optiune pe Vodafone sau Cosmote?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.