Dupa gimnastica Nadia Comaneci s-a apucat de saltele – Pensionarii o platesc

Pe Nadia Comaneci o cunoaste toata lumea, ce nu stia lumea pana acum e ca Nadia se pricepe la facut saltele. Da, nu e nici o exagerare, chiar ea spune intr-o reclama ca a creat o saltea de nota 10. Alti producatori care au traditie de zeci de ani nu au reusit ceea ce Nadia Comaneci a reusit peste noapte. Tot timpul aveam impresia ca cei care au reusit in…

Soarecele care trage de fiare

Multi dintre noi isi tot promit ca se apuca de sport insa totul se amana si se amana, la fel e si in cazul meu. Filmuletul de jos poate fi o solutie, adica un pic de sport cu forta, obligat de imprejurari. Imi place reclama

Cosmote vinde si laxative ?

Din ce stiam Cosmote ofera doar servicii de telefonie mobila. Insa dupa ultima reclama care ma sicaneaza ori de cate ori deschid pagina de la yahoo, cred ca si-au diversificat oferta. Altfel nu imi explic de ce sa o foloseasca pe Oana Pelea intr-o reclama.

Cei de la Mcdonalds sunt mincinosi

Duminica butonand televizorul am dat peste o reclama a celor de la Mcdonalds in care ei se laudau ca in zilele de luni toate meniurile au desert ca bonus. Cel putin asta am inteles eu din reclama lor. Ieri, adica luni, fiind in delegatie undeva prin Cluj,

Cutite gratis, cadou

Cand vine vorba de gratis mai tot romanul devine extrem de curios, problema e ca tot ceea ce e gratis nu prea e gratis. Nici chiar cutitele ce sunt mediatizate la tv….$-).. chiar astazi am vazut reclama cu pricina.

Cosmote – Reclama profesoara

Sunt mare consumator de reclama, e adevarat insa ca exista si reclame penibile care imi ,,zgarie” urechile sau ochii. Din cand in cand apare cate o reclama care merita si trebuie mentionata. Din aceasta categorie face parte si reclama celor de la Cosmote.

Baumax si reclamele radio

Ca urmare a jobului am devenit un consumator de reclama, adica spre deosebire de altii nu schimb tot timpul canalul cand e publicitate. Astazi circuland mult cu masina am remarcat o reclama noua a celor de la

Cea mai eficienta metoda de publicitate

Exista multe canale de publicitate pe piata, insa preturile de cele mai multe ori sunt exagerate iar rezulatele sunt sub asteptari. In multe situatii vorbim de rezultate zero, ma refer la produsele de nisa, gen bijuterii de lux, case de lux sau alte produse care tintesc prostimea cu banii.

Super Bowl 2012 si reclamele

De ani de zile Super Bowl detine recordul de audienta in America si bineinteles recordul in ceea ce priveste contravaloarea a 30 secunde de publicitate.

Lidl

Multi cunosc aceasta retea de magazine mai mult din calatoriile efectuate in afara tarii. De curand au impanzit si tinuturile noastre.