Cea mai eficienta metoda de publicitate

Exista multe canale de publicitate pe piata, insa preturile de cele mai multe ori sunt exagerate iar rezulatele sunt sub asteptari. In multe situatii vorbim de rezultate zero, ma refer la produsele de nisa, gen bijuterii de lux, case de lux sau alte produse care tintesc prostimea cu banii. Cum poti ajunge sa ,, livrezi’’ la nasul fotbalistilor, politicienilor o reclama ? Cred ca foarte multe agentii de publicitate si-au pus aceasta intrebare. Eu cred ca am gasit solutia,..nu am inventat apa calda, dar am metoda care merge direct la tinta. Ceea ce e si mai important, promovarea propusa de mine nu costa foarte mult, e chiar foarte ieftina. Mijloacele, suportul reclamei exista din belsug, plus ca poate functiona si fara taxe la stat….$-)

Probabil v-am facut curiosi, iata despre ce este vorba :

Se ia una bucata pitipoanca si se aplica reclama pe fese, piept, chiar si in zona inghinala, adica locurile unde cu siguranta ajunge un fotbalist sau un politician… persoane cu bani. Deci avem punct ochit, punct lovit, plus ca vorbim exclusiv de persoane care platesc bine orice, chiar si un apartament situat intr-un bloc notes, adica cumpara orice, scump sa fie. Se recomanda anunturi colorate si de preferat cu poze, aceasta pentru ca multi dintre ei nu prea le au cu cititul.

Anunturile ar trebui sa sune in genul :

Vand apartament 6 camere intr-un bloc notes din Spania, pret 500 000 euro.

sau

Vand un kilogram diamante taiat sticla import Rusia, pret 5 000 000 euro.

Anunturile pot avea si un alt target, adica:

Politician ofer contract autostrada contra 10% din valoarea lucrarii
, sau… Politician cumpar 20 000 de mii de voturi,… posibilitatile sunt nelimitate…\:D/

In opinia mea locatia publicitara e perfecta, pana la urma indivizii vor avea motiv de pauza, va fi ceva de genul: si acum pana ne revenim publicitate. Daca locatia unde este amplasat anuntul e una epilata efectul va fi maxim, altfel va fi mai complicat…, adica nu prea se va vedea prin stufaris..:)

Astept un comision din partea agentiei care pune in aplicare ideea.:))

3 comments

  1. @ machi: Pai de pitipoance ne vaitam noi?! Sunt mai multe decat cererea de pe piata!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.