Avem cele mai bune mesaje publicitare

Cui nu ii plac reclamele ? Pacat ca unele sunt intrerupte de un film idiot si astfel nu reusim sa le vedem pana la capat. Poate de aici si numarul mare de ,,specialisti” in acest domeniu. La publicitate se pricepe toata lumea. Ar trebui sa avem si un festival in acest sens, ceva in genul; ,,Floarea din gradina”. Nu de alta insa oamenii cu idei trebuie rasplatiti, poate asa se…

Blog de Timisoara

Pe adresa de mail a acestui blog primesc din cand in cand cate un mesaj, fie ca e vorba de propuneri de colaborare, fie ca e vorba de alt gen de propuneri. Lumea scrie iar eu citesc. Acum cateva zile insa am primit o propunere de colaborare, cel putin asa ,, suna ’’ primul mesaj.

Cea mai eficienta metoda de publicitate

Exista multe canale de publicitate pe piata, insa preturile de cele mai multe ori sunt exagerate iar rezulatele sunt sub asteptari. In multe situatii vorbim de rezultate zero, ma refer la produsele de nisa, gen bijuterii de lux, case de lux sau alte produse care tintesc prostimea cu banii.

Antena 1 si filmul de duminica seara

Aseara m-am pus sa urmaresc un film pe Antena 1. Ca de obicei dupa cateva minute de film intra minute interminabile de publicitate, insa deja suntem obisnuiti, caliti asa se spune.

Produse originale sport

O să vă prezint pe scurt un magazin online ce comercializează diverse produse sport. Pe numele lui:

Super premii oferite de Pariuri-x.ro

Pariuri-x a reusit sa atraga mii de persoane care joaca la pariuri sportive online pentru ca-i ajuta pe acestia de la primul pas in ”lupta” cu casele de pariuri, si anume de la deschiderea unui cont, pana la cele mai diverse probleme care apar in relatia cu acestea. In plus prin premiile in valoare de 5000 ron oferite la concursul de pronosticuri fotbal siteul a reusit sa atraga cei mai…

Reclama la Converse

Nu sunt fan Converse*, dar reclama mi se pare foarte tare. Si clar se merita sa pierdeti 1 minut pentru a vedea filmuletul.

Care era treaba cu drpoenaru.ro

Daca mergeti acum pe site, la drpoenaru.ro o sa descoperiti atat castigatoarea marelui premiu cat si motivul pentru care a fost creat site-ul: pentru reclama. Publicitate la un nou serial romanesc, lansant de HBO.

Ce pot face 2 maini dibace

Doua maini dibace si cateva calculatoare uzate. Pai pot face…

Bebelusii horror

Ok, filmuletul urmator este un filmulet de publicitate. Dar bebelusii care apar prin el mi se par horror. :-ss Si cu toate astea, a castigat si ceva premii.