Super premii oferite de Pariuri-x.ro

Pariuri-x a reusit sa atraga mii de persoane care joaca la pariuri sportive online pentru ca-i ajuta pe acestia de la primul pas in ”lupta” cu casele de pariuri, si anume de la deschiderea unui cont, pana la cele mai diverse probleme care apar in relatia cu acestea. In plus prin premiile in valoare de 5000 ron oferite la concursul de pronosticuri fotbal siteul a reusit sa atraga cei mai buni tipsteri din Romania. Cei care au mai putin timp la dispozitie si nu pot participa la concursul de predicitii pot incerca biletul zilei unde in mai putin de 5 minute se poate creea un bilet, care la finalul zilei poate valora 10 euro.

Tot pe Pariuri in aceasta perioada se desfasosoara in foarte interesant concurs pentru persoanele care detin un site. Inscrierea se realizeaza prin postarea pe siteul personal a doua articole: o prezentare a siteului Pariuri-x.ro si o scurta descriere a acestui concurs pentru bloggeri. Premiile sunt cu mult peste masura asteptarilor: 1800 euro. Aceasta suma va fi impartita pe 10 aprilie primilor trei clasati in clasament. Dar mai bine intra si citeste forum regulamentul complet al concursului si grabeste-te sa intrii in ”cursa”, pentru ca pe 31 martie 2011 se incheie perioada inscrierii.

One comment

  1. Inca un concurs este pe facebok Plus fata de asta am intrat pe pagina lor web si se pare ca or sa vina cu reduceri de pana la 90% pentru diverse servicii si produse

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.