O sugestie pentru companiile de telefonie mobilă

Am şi eu o sugestie pentru firmele de telefonie mobilă. Există numere de aur, numere personalizate şi altfel de numere smechere. Mulţi ar fi tentaţi poate să aibe un număr de ăsta dar problema e că oamenii au deja un număr de telefon şi la care e mai greu să renunţi. Ce ar putea să facă firmele de telefonie mobilă (Orange, Vodafone, Cosmote)?

Cum sa cuceresti o fata

Dupa multe cercetari am descoperit cum sa cuceresti o fata. Si e atat de simplu. Fara bataie de cap, fara stres…chiar odihnitor pot spune. ;))

Cum sa fi un blogger mai bun

Daca va apucati sa cautati pe Google idei despre cum sa fi un blogger mai bun, o sa gasiti ceva sugestii. Insa totul e mult mai simplu. Nu aveti nevoie decat de pasiune, dedicatie si disponibilitatea de a scrie la orice ora si din orice loc.

Cum sa te comporti la un interviu

Esti pregatit pentru interviu ? Atunci ai grija cum te comporti cand vei ajunge la interviu.

Cum sa te pregatesti pentru un interviu

E criza economica, iti cauti de munca, asa ca e bine sa afli cum sa te pregatesti pentru un interviu. Ai aplicat pentru un post si primesti un telefon: in ziua Q, la ora T sa va prezentati la sediul fimei pentru un interviu. Ce faci mai departe…

Probleme in lista de messenger

Daca ati incercat sa modificati numele unei persoane din lista de messenger e posibil sa fi primit urmatorul mesaj: Warning: The last Address Book operation did not succeed due to a server error (-40402). Cel putin eu am patit-o de cateva ori, si acum am testat din nou sa vad daca mai au aceasi problema.

Motive pentru care sa te apuci de blogging

Dupa ce tocmai am citit cateva motive pentru care sa nu te apuci de blogging sa va spun si motivele pentru care sa te apuci de blogging.

rel=”nofollow” si target=”_blank” in WordPress

Pentru inceput cate explicatii despre rel=”nofollow”: ,,Nofollow” oferă webmasterilor o metodă de spune motoarelor de căutare ,,Nu urmaţi link-urile spre această pagină” sau ,,Nu urmaţi acest link specific”. Asta e pe scurt, daca vreti sa va documentati cititi documentul oficial. Dupa ce v-ati lamurit sa revenim la WordPress.

Pluginuri WordPress cat de cat utile

Daca tot am inceput distractia cu blog review, m-am gandit sa va prezint si unele pluginuri pentru WordPress care mi se par cat de cat utile.

Cum sa ai succes pe siteurile de matrimoniale online

Cum citeam eu despre matrimoniale online mi-am adus aminte ca am avut si eu ceva experiente in domeniul asta. Iar insuccesele repetate m-au facut sa realizez ca nu e asa de simplu precum pare. :blushing: