Paul

Paul este o comedie SF foarte reuşită (cel puţin din punctul meu de vedere).

Priest

Vroiam şi eu să mă uit la un film de acţiune. Ceva SF de preferat. Aşa că am ales Priest.

The Lincoln Lawyer

The Lincoln Lawyer a fost unul dintre cele mai previzibile filme pe care le-am văzut eu. Ştiam ce o să se întâmple şi de ce o să se întâmple cu jumătate de oră înainte să se întâmple.

Game of Thrones

Game of Thrones, noul serial de la HBO, va fi un deliciu pentru cei care au citit romanele lui George Martin. Însă şi pentru fanii filmelor fantasy va fi la fel de interesant.

I Am Number Four

Când am văzut trailerul pentru I Am Number Four am zis wow, ce film intersant, trebuie să îl văd şi eu. E, aseară, l-am văzut.

Limitless

Limitless e genul de film care te face sa visezi frumos. Cum ar fi daca as avea si eu … 😕 E genul de film care te pune pe ganduri. Oare as avea curajul sa incerc … 😕 Vi-l recomand, mie mi-a placut.

Scufita Rosie, varianta moderna (cu varcolaci)

Am fost si eu aseara la cinema sa vad Scufita Rosie. Slabut, isi merita punctajul mic de pe IMDB.

In curand Heroes VI

Mai exact pe 27 mai va fi lansat si Heroes VI dar el poate fi precomandat inca de azi de pe Steam. Recunosc, eu de abia astept sa apara.

Unknown (Necunoscutul)

Am fost si eu aseara la film. Unknown (in romaneste Necunoscutul). Bunicel film. O actiune politista destul de interesanta. Te tine in suspan ceva timp, te face sa te intrebi „de ce?” ca spre final sa aibe cateva intorsaturi de situatie neasteptate.

True Grit

Am vazut si eu ieri True Grit. Mi-a placut. E un western interesant, presarat cu ceva comedie si destula drama. Vi-l recomand.