Emoticoane noi pentru Yahoo Messenger 11

Sunt 22 de emoticoane noi în Yahoo Messenger 11 (care azi a fost lansat si în varianta finala). Revenind la emoticoanele noi, nu le veti gasi prin messenger însa le puteti afisa si trimite prietenilor folosind scurtaturile din tastatura.

Chat Ovi + Yahoo! Messenger = Love

Probabil ca nu foloseste mai nimeni Chat Ovi dar informatia mi s-a parut utila (pentru cei care folosesc sau au de gand sa foloseasca acest serviciu oferit de Nokia).

Yahoo Multi Messenger 10

Daca aveti Yahoo Messenger 10 si vreti sa va logati cu mai multe id-uri puteti folosi Yahoo Messenger 10 multi messenger (pe scurt Multi Messenger 10).

Nou virus de la Jdetector.com

Un nou virus circula pe internet, virus care incearca sa te „atraga” pe Jdetector.com

Se poate cauta in arhiva messenger-ului direct din Yahoo Mail

Cand a fost lansat Yahoo Messenger 11 (beta) una din chestiile noi care pe care a adus-o a fost posibilitatea de a cauta prin arhiva messengerului. Adica buton de cautare ca sa gasesti rapid ce cauti. Un lucru cerut de mult timp si asteptat de multi. De asemnea au adaugat si optiunea de a pastra arhiva online.

Yahoo Messenger 11 beta, gata de download

Gata, a fost lansat Yahoo Messenger 11 Beta. L-am instalat si eu acum, vizual nu aduce multe schimbari. Ca functionalitate insa aduce cateva chestii in plus.

Care e limita de contacte pe care le poti avea in Yahoo Messenger ?

Daca si voi aveati aceasi nelamurire eu am aflat raspunsul. Limita de contacte pe care le poti avea in Yahoo Messenger este de 1000. Mai mult nu se poate. 1000 de prieteni, plus necunoscuti, alte specimene si gata. Nu mai puteti sa adaugati pe nimeni in lista.

Statusuri cu emoticoane

Gata, am reusit sa termin aplicatia cu care se pot realiza statusuri cu emoticoane. Si functioneaza foarte simplu.

Yahoo Messenger 10 – versiunea finala

Pe blogul oficial a fost facut anuntul. Gata cu beta. A fost lansata Yahoo Messenger 10. Versiunea finala.

Raspunsul oficial pentru deblocarea id-ului de messenger

Dupa ce ieri am lasat un comentariu pe blogul Yahoo Messenger, a aparut raspunsul oficial cu instructiuni despre cum sa deblochezi si cum sa ai din nou acces la id-ul de messenger.