Chat Ovi + Yahoo! Messenger = Love

Probabil ca nu foloseste mai nimeni Chat Ovi dar informatia mi s-a parut utila (pentru cei care folosesc sau au de gand sa foloseasca acest serviciu oferit de Nokia).

Ştiri extraordinare despre Chat Ovi

Nokia este încântată să anunţe lansarea noului serviciu Chat Ovi, susţinut de Yahoo! Ce înseamnă acest nou serviciu pentru tine? Acum îţi vei putea adăuga prietenii de pe Yahoo! Messenger şi cei de pe Chat Ovi într-o listă unică, ceea ce îţi va deschide accesul la o comunitate şi mai vastă.

Dacă ai un cont Chat Ovi, dar nu te poţi conecta, accesează https://t.ovi.com de pe telefon sau de pe computer pentru a accepta termenii şi politica de confidenţialitate pentru serviciul E-mail Ovi şi pentru serviciul Chat Ovi optimizat de Yahoo! După acceptarea acestora, te vei putea conecta la contul Chat.

Dacă nu poţi vedea unii prieteni în listă, este posibil ca aceştia să nu fi acceptat termenii şi politica de confidenţialitate. Aminteşte-le să acceseze https://t.ovi.com pentru a se putea alătura noii experienţe oferite de serviciul Chat Ovi.

Te vom ţine la curent cu cele mai noi ştiri referitoare la Chat Ovi în săptămânile următoare. Până atunci, continuă să utilizezi serviciul Chat Ovi!

Cu stimă,
Ovi by Nokia

2 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.