Cum să îl faci gelos pe fostul prieten

Nu ştii cum să îl faci gelos pe fostul prieten? O idee interesantă a avut următoarea domnişoară.

Se poate cauta in arhiva messenger-ului direct din Yahoo Mail

Cand a fost lansat Yahoo Messenger 11 (beta) una din chestiile noi care pe care a adus-o a fost posibilitatea de a cauta prin arhiva messengerului. Adica buton de cautare ca sa gasesti rapid ce cauti. Un lucru cerut de mult timp si asteptat de multi. De asemnea au adaugat si optiunea de a pastra arhiva online.

Nou virus pe messenger !

Tot primesc acelasi mesaj de la diferiti oameni pe messenger. Ceea ce nu inseamna decat un singur lucru: VIRUS. =:) Probabil ca oamenii respectiv au un virus in calculator care trimite la toata lista acelasi mesaj:

Afla cand intra cineva pe mess !?

Vrei sa afli cand intra cineva pe mess ? Pentru ca da, se pare ca se poate. Cel putin eu am descoperit un site unde poti face asta. Nu am incercat eu personal, nu garantez ca si functioneaza treaba. Insa opinia mea e ca ar putea sa functioneze. Si probabil ca functioneaza. Daca as avea nevoie sa aflu cand cineva intra/iese de pe messenger, daca sta pe invizibil sau mai…

Sorry, your password can’t be reset online (9024)

Sorry, your password can’t be reset online (9024). Cu aceasta problema s-au trezit peste noapte multi utilizatori de Yahoo. Si toti au patit cam acealasi lucru. Fie erau online (si s-a deconectat messengerul), fie ca erau offline, cand au incercat sa se logheze le aparea un mesaj cum ca parola nu ar fi buna. Pasul urmator, Forgot Password (daca nu merge, incercati apoi urmatoarea chestie).

Exemplul suprem de adaugac idiot

Acum cateva zile, cum imi vedeam linistit de treaba, ma trezesc cu cerere de adaugare in lista de messenger. Exemplul clasic de adaugac. Vad ca e si un text acolo, zic sa citesc, poate e totusi un om normal. Aiurea…

Comportamentul necunoscutului idiot de pe internet

Romania e plina de idioti si, inevitabil, multi dintre ei isi pierd timpul pe internet. Si, din pacate, zi de zi ma mai descopera cate unul. Iar de fiecare data, povestea e cam aceasi.

Politia Capitalei, pe messenger. Au si ei ID

La ce credeti ca s-au mai gandit baietii de la Biroul de Presa al Politiei Capitalei? S-au gandit sa isi faca un id de messenger (oficial) prin care sa comunice cu cetatenii. Suna intresant si… european. Macar de ar deveni Politia mai umana…

Faci bani ca stai pe messenger

In teorie suna ideal. Practica ne omoara. 😉 Care e ideea. Pe internet a aparut un nou programel, intitulat StatusPimp. Ce face el… pai, o sa se ocupe de statusul tau de la messeger.

Atentie la adaugaci

Cum in ultima vreme am fost asaltat de adaugaci, m-am gandit sa va avertizez asupra pericolelor pe care acestia le prezinta. Dar mai intai sa vedem ce sa sunt aia adaugaci.