zambesc.com RSS Feed

Afla cand intra cineva pe mess !?

Vrei sa afli cand intra cineva pe mess ? Pentru ca da, se pare ca se poate.
Cel putin eu am descoperit un site unde poti face asta.
Nu am incercat eu personal, nu garantez ca si functioneaza treaba. Insa opinia mea e ca ar putea sa functioneze. Si probabil ca functioneaza.
Daca as avea nevoie sa aflu cand cineva intra/iese de pe messenger, daca sta pe invizibil sau mai stiu eu ce face pe acolo, as incerca serviciul de mai sus.

Exista insa si o parte, sa ii zic negativa. Toata treaba e pe bani. 3$, 8$, 15$ sau 27$, in functie de perioada pe care platesti.
Bine, mi se pare normal sa fie pe bani. Pentru ca probabil e nevoie de ceva reurse sa monitorezi un id de mess asa, non-stop.
Si daca ar fi gratis toata lumea si-ar face conturi si urmari pe toata lumea.

P.S. pana va hotarati sau nu daca incercati servicul de mai sus, puteti afla alte cateva lucruri ascunse (si utile) despre Yahoo Messenger.

,
19 Comentarii
 1. Ana :

  A zis pe data de 15 iunie, 2010

  Sincer, eu verific mereu daca exul e pe invisible, ma face sa ma simt cumva inca aproape de el….Dar parca nu sunt chiar atat de stalker! laughing

 2. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 15 iunie, 2010

  Pentru orice e un inceput. tongue

 3. Costi :

  A zis pe data de 15 iunie, 2010

  nu as da nici un cent pentru o aplicatie care sa mi spuna cine sta pe invisiblehappy

 4. Andreea Dancu :

  A zis pe data de 15 iunie, 2010

  Hmm, pachetul cel mai ieftin e destul de convenabil pentru mine. Grazie! happy

 5. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 16 iunie, 2010

  Chiar te pasioneaza asa ceva? Eu am scris despre chestia asta mai mult asa, ca o curiozitate.

 6. morgana :

  A zis pe data de 16 iunie, 2010

  Dar sunt multe situri cu astfel de servicii gratuite. Nu as plati pentru asa ceva

 7. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 16 iunie, 2010

  Gratuit? Poti sa dai un exemplu? thinking

 8. Jocuri copii :

  A zis pe data de 16 iunie, 2010

  Util serviciul, mersi.

 9. Georgio Masini :

  A zis pe data de 17 iunie, 2010

  nu suport chestia asta..laughing poi in fiecare 5 min tre sa intru pe e-mail shi sa sterg de acolo avertismentele…oh go on lasa-llaughing

 10. Alin :

  A zis pe data de 17 iunie, 2010

  https://www.loginreport.com – face mai mult decat atat.

  Cred ca merita sa scrii despre acest site. Ai rapoarte cu activitatea zilinica, stii cat timp sta cineva pe messenger, online sau invizibil si vezi la ce ora a intrat si la ce ora a iesit exact.

 11. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 18 iunie, 2010

  Da, loginerport arata mult mai bine. Si probabil ca are si mai multe facilitati. Din pacate ambele au acelasi mare defect: sunt pe bani.
  Macar de aveau optiunea „demo”, unde te lasau sa testezi facilitatile gratis timp de 1-2 zile. Asa imi puteam da mai bine seama cat de eficiente sunt.

 12. Alexa :

  A zis pe data de 18 iunie, 2010

  poate ar fi mai simplu ca atunci cand vrei sa verifici statusul unei persoane sa intri pe un site en https://www.ydetector.ro fara sa mai dai bani chiar daca nu stii exact la ce ora a itrat sau iesit o persoanahappy

  oricum la ce ajuta sa stii asta?happy

 13. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 18 iunie, 2010

  Probabil ca pe unii ii intereseaza asta. winking

 14. Adi :

  A zis pe data de 21 iunie, 2010

  Eu unul as da banii pe https://www.loginreport.com daca as dori sa aflu cand a intrat cineva pe mess, cand a iesit, etc.

  Nu cred ca doar fiindca e pe bani, e neaparat un „defect”. Trebuie sa invatam sa platim pentru servicii. Nu totul in viata e gratis happy

 15. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 22 iunie, 2010

  Nu e un defect. Era mai normal sa poti avea un cont demo de 1-2 zile, ca sa testezi daca merge sistemul. Apoi, daca esti multumit de el, il si platesti.

 16. Adi :

  A zis pe data de 22 iunie, 2010

  Ce m-ar impiedica apoi sa-mi fac 20 conturi demo sa am pentru fiecare dintre ele 1-2 zile de monitorizare gratuita? Nu cred ca vor putea sa controleze numarul de conturi inregistrate de o anumita persoane. Adresele de e-mail se pot schimba, IP-urile la fel. E cu dus si intors. happy

 17. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 22 iunie, 2010

  Solutii se gasesc. Spre exemplu, pe contul demo sa nu iti poti verifica doar id-ul tau. Adica id-ul(adresa de email) cu care te-ai inregistrat cand ti-ai facut contul.

  Asa afli exact daca functioneaza corect sau nu. Notezi de 2-3 ori ora la care ai intrat pe mess, mai intri si invizibil si la sfarsit de zi te uiti sa vezi daca ce ai notat tu corespunde cu raportul de pe site.

 18. Cristina :

  A zis pe data de 23 iunie, 2010

  Eu zic ca nu se merita sa dai bani doar ca sa stii cat sta cineva pe mess. Oricum sunt multi care au bani si vor plati pentru a urmari pe cineva pentru distractie.

 19. rtfgth :

  A zis pe data de 30 iunie, 2011

  nu as da bani pt porcaria asta


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*