Avem cele mai bune mesaje publicitare

Cui nu ii plac reclamele ? Pacat ca unele sunt intrerupte de un film idiot si astfel nu reusim sa le vedem pana la capat. Poate de aici si numarul mare de ,,specialisti” in acest domeniu. La publicitate se pricepe toata lumea. Ar trebui sa avem si un festival in acest sens, ceva in genul; ,,Floarea din gradina”. Nu de alta insa oamenii cu idei trebuie rasplatiti, poate asa se opresc din ,, creatia ” lor.

reclama la pompe funebre

Desi daca ma gandesc bine, cel care si-a stors creierii pentru reclama de mai sus nu avea alte posibilitati. Sau poate au fost si alte idei, doar ca nu erau originale, iata cateva variante :

– Doua machiaje la pret de unul, un machiaj pentru vaduva. Probabil vaduvele sunt prea bucuroase si nu prea stau la machiaj, plus ca varianta 1+1 gratis e folosita de Profi.

– Premiu sub capac. Da, cred ca ar fi interesant, sub capacul sicriului lipita o lopata premiu, in caz ca se trezeste clientul sa poata iesi afara. Sau tot sub capac o lantern si o revista, cuvinte incrucisate, etc. Sa nu se plictiseasca. Dar nici varianta aceasta nu prea era originala, Coca Cola a tot bagat sub capac diverse.

– La trei sicrie cumparate al patrulea gratis. Ar fi fost o ,, afacere ” pentru vaduva. Insa nici varianta aceasta nu este originala, vecinul cu spalatoria auto are acest sloganul 3 + 1 gratis.

Pana la urma varianta cu ; ,, Mai ieftin ca la Pitesti ” este solutia ,, potrivita”. Sper doar sa nu fie plagiati de Coca Cola, Mercedes, sau alt brand mare. Poate ne trezim maine ca McDonalds lanseaza o campanie la nivel mondial ,, Mai ieftin ca la Pitesti „.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.