Targ de vechituri in Bucuresti

Zilele acestea m-am perindat prin Bucuresti, inclusive dumnica. Cand nu prea am avut ce sa fac, as ca m-a gandit sa caut un targ de vechituri, antichitati. Dupa cateva telefoane si intrebari in stanga si in dreapta, nimeni nu stia unde si daca exista vreun targ de vechituri in Bucuresti. Cu ajutorul internetului si a oamenilor abordati pur si simplu pe strada am descoperit cateva targuri de vechituri in Bucuresti.

Targul de vechituri din Valea Cascadelor

targ valea cascadelor

Prima locatie in care am ajuns, un targ cu de toate si cu prea putine lucruri care ma interesau pe mine. Adica foarte putine antichitati, in schimb puteti gasi de la haine vechi, vesela adusa de prin Germania la piese de bicicleta si castraveti murati. Castraveti probabil nu erau din Germania. Cu alte cuvinte Targul din Valea Cascadelor este destul de slabut, chiar dezamagitor as spune. Ma asteptam la ceva mai mult, dupa ce mi-a fost descris ca fiind cel mai mare din Bucuresti.

targ vechituri bucuresti

Targul de vechituri din strada Constantin Istrati, Autogara Filaret

In aceasta locatie am ajuns mult prea tarziu, comerciantii pasionati de iarmaroc isi strangeau marfa. Din ce am mai reusit sa vad, as spune acest trag de vechituri este un pic peste cel din Valea Cascadelor. Desi ca intindere este ceva mai mic. Compensau insa comerciantii prin marfa expusa la taraba.

Targul de antichitati Parcul Carol

Aceasta era tinta mea, daca va plac antichitatile eu zic sa nu il ratati. Este foarte aproape de Targul de vechituri din strada Istrati Constantin. Cei drept ieri erau foarte putin comercianti. Insa am inteles ca odata cu incalzirea vremi, numarul comerciantilor creste. Iar zona se transforma intr-un petic de Bucuresti de acum 100 – 200 de ani.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.