Blog de Timisoara

Pe adresa de mail a acestui blog primesc din cand in cand cate un mesaj, fie ca e vorba de propuneri de colaborare, fie ca e vorba de alt gen de propuneri. Lumea scrie iar eu citesc. Acum cateva zile insa am primit o propunere de colaborare, cel putin asa ,, suna ’’ primul mesaj. O oarecare domnita de pe la o firma din Bucuresti m-a contactat pentru ca eu sa public cateva articole, respectiv sa postez un banner pentru actiunea lor, ca asa vor face si alte bloguri de Timisoara. Activitatea lor din ce am inteles eu se referea la ceva cursuri care vor fi organizate in Timisoara.

Dorinta lor era ca eu sa public in mod gratuit trei articole si un banner. I-am raspuns ca voi publica un articol si fara banner pentru ca nu ar fi corect fata de alti clienti care platesc acest serviciu. Activitatea pe care vor ei ca eu sa o promovez e una care le aduce profit si nu vad de ce sa public ceva gratuit…dar totusi voi posta o stire.

Raspunsul domnitei m-a lasat masca: vai ca nici nu se astepta la asa ceva, ei nu platesc, ca nu au buget si ca ar trebui sa promovez lucruri importante pentru Timisoara, nu sa scriu despre stiu eu ce nebunii, ei contribuie la educatie..bla, bla..mai era putin si ma punea sa stau in genunchi cu mainile sus, asa ca pedeapsa.

Un lucru important pe care l-am omis: actiunea cu pricina se face in baza unei finantari, adica nu e vorba de voluntariat, sau mai stiu eu ce gratuitate din partea cuiva. Iar din ce stiu, cei ce organizeaza astfel de actiuni deconteaza la greu tot ce prind, incepand de la hartie igienica si calatorii de avion imaginare. Pana la urma nu asta e problema mea..ci subiectul, nu are nicio legatura cu ceea ce tastez eu pe aici.

Mesaj catre domnita pianista, scuze PR’ista :

Draga doamna sau duduie, cum iti place tie..

Eu nu vreau sa scriu despre ceea ce faci tu si nici sa pun vreun banner, prefer in spatiu respectiv sa postez un zero asa cam cat ai tu bun simt. Si daca inca nu ti-ai dat seama ceea ce tastez eu pe aici face referire la indivizi ca tine si nu imi plac deloc.

Deci daca vrei publicitate, cauta in alta parte sau ia si tu cateva halbe de bere la bord, mergi in centrul Timisorii si tipa cat te tine gura ceea ce vrei tu sa promovezi. Asa poate ajungi acolo unde ti se potriveste..la balamuc.

6 comments

  1. Nu e vorba de bani pana la urma, nu odata am scris ca urmare a unor rugaminti, insa ma deranjeaza atitudinea..zici ca eu sunt elev iar doamna piarista profa, si nu orice elev ci unul care nu si-a facut tema.

  2. Depinde de subiect, am si eu o rugaminte la tine :

    – semneaza-te cu un nume si nu cu stiu eu ce oferta, este mai jos un mic regulament.

    Multumesc

  3. Multi vor gratuit, putini au parte! Daca vrea publicitate, sa plateasca, mai ales ca isi vor scoate bani in urma promovarii! S-au invatat toti cu campanii umanitare 🙂

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.