zambesc.com RSS Feed

Un batman turmentat a facut accident la Constanta

Cum am spus si alta data nu am nimic cu ai nostri preoti sfinti. Insa oricat i-as ocoli pe oamenii biserici, nu pot, practic nu se poate…. Un exemplu elocvent este evenimentul de ieri cand un preot nu s-a lasat ocolit, ba mai mult a dat peste o alta masina.

Si asta tocmai in centrul orasului Constanta, iar batman-ul de serviciu nu era unul oarecare, ci unul cu numeroase functii, printre care si cea de lector universitar. Cu toate acestea era beat turta la volanul unei masini. Victimele acestui reprezentant al bisericii au scapat ca prin minune, e vorba de doi copii si tatal acestora.

Ce putem noi sa facem ?

– pomeni fara bautura, doar apa plata cu lamaie.
– sa il conducem acasa personal pe preot dupa prestarea serviciului, poate fi dus si in porbagaj, depinde cat tine la bautura.
– putem sa ii dam cateva teste daca vrea sa plece cu masina, de exemplu sa sara coarda pana la zece.

Nota :

Nu incercati sa verificati care dintre preoti e batman, numai gura e de ei, mai ales dupa cateva pahare, in realitate niciunul nu zboara, nici chiar cu masina. Toti is la fel ca si noi, cu nebunii si pacate, doar ca unii dintre ei profita de noi folosindu-se de credinta.

, , , ,
Un Comentariu
  1. Giiom :

    A zis pe data de 3 februarie, 2013

    tare filmuletul, personal cred in Dumnezeu dar am inceput sa nu mai suport popii.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*