Cum sa devii vegetarian in cel mai scurt timp

Astazi am aflat fara sa vreau secretul la o parte din cei care au devenit vegetarieni peste noapte. ,, Formula magica ” se poate aplica doar pe teritoriul Romaniei, in alte zone nu cred sa functioneze. Iata secretul si sursa secretului : Azi fiind cu treaba la finante a trebuit sa astept printre o droaie de contabile si secretare. Un fel de sezatoare moderna unde de plictiseala doamnele deapana diverse,…

Un cantor de la Timisoara arestat pentru ca nu canta bine

Politistii spuna ca l-au arestat din alte motive..ceva tigari de contrabanda, eu insa nu cred, toate problemele cantorului de la Timisoara sunt de la cantatul fals. Altfel nu imi explic cum de au aflat politistii ca omul bisericiii s-a apucat serios de fumat, circa 550 de pachete cu tigari netimbrate avea in porbagaj.

Un batman turmentat a facut accident la Constanta

Cum am spus si alta data nu am nimic cu ai nostri preoti sfinti. Insa oricat i-as ocoli pe oamenii biserici, nu pot, practic nu se poate….

Un preot primeşte amendă

Azi în autobuz un preot se urcă fără bilet/abonament. Îl prinde controlul, amendă. Sare repede o pensionară „lăsaţi-l maica că e amărât”.