zambesc.com RSS Feed

Un cantor de la Timisoara arestat pentru ca nu canta bine

Politistii spuna ca l-au arestat din alte motive..ceva tigari de contrabanda, eu insa nu cred, toate problemele cantorului de la Timisoara sunt de la cantatul fals. Altfel nu imi explic cum de au aflat politistii ca omul bisericiii s-a apucat serios de fumat, circa 550 de pachete cu tigari netimbrate avea in porbagaj. Probabil ca ,, artistul” nostru a vrut sa recupereze perioada de post, insa a exagerat astfel incat mai marii bisericii si-au dat seama ca a ragusit din cauza tigarilor, asa ca au vrut sa il aduca pe drumul cel bun.

Cum la spovedanie nu a ,,cantat” tot, probabil preotii s-au gandit ca va canta mai cu voce in fata politistilor. Asta e acum… probabil dupa perioada de relaxare din penitenciar, omul bisericii va putea canta si opera fara probleme, il asteapta o serie de concursuri gen : Vocea Romaniei, Romanii au talent..sigur acestea il vor propulsa un showbiz.

poze haioase preot
Foto: Facebook

Personal cred ca omul are o gramada de scuze, intr-o biserica grosul banilor merge la preot, un cantor nu ramane cu prea mare lucru. Cu alte cuvinte canta a paguba destul de des, asa ca un al doilea job este obligatoriu. Nu este singurul om al bisericii care facea astfel de tranzactii, in vacanta mea din Maramures am fost socat sa vad un calugar care aduna bani pentru nu stiu ce manastire cu o mana, iar cu cealalta vindea de sub sutana tigari si asta in plina zi intr-o piata aglomerata.

Are si un nume calugarul nostru, localnicii ii spun Calugarul Ronson, dupa marca de tigari care l-a consacrat. Practic calugarul in cauza are doua joburi, aduna donatii si mai face si trafic de tigari in paralel…sutana o acoperire perfecta.

Nu trebuie sa ii judecam si ei sunt oameni, doar ca ei, oamenii bisericii, castiga mai bine si mult mai usor decat noi…..pacatosii.

, , , ,
2 Comentarii
  1. Ionut :

    A zis pe data de 17 septembrie, 2013

    Am impresia ca o sa ajunga si nenea asta personaj in emisiunea lui Bendeac laughing

  2. vasile :

    A zis pe data de 20 septembrie, 2013

    Eu cred ca l-au arestat pentru ca nu le-au cantat cum au vrut ei,adica domnii politai!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*