Un cantor de la Timisoara arestat pentru ca nu canta bine

Politistii spuna ca l-au arestat din alte motive..ceva tigari de contrabanda, eu insa nu cred, toate problemele cantorului de la Timisoara sunt de la cantatul fals. Altfel nu imi explic cum de au aflat politistii ca omul bisericiii s-a apucat serios de fumat, circa 550 de pachete cu tigari netimbrate avea in porbagaj. Probabil ca ,, artistul” nostru a vrut sa recupereze perioada de post, insa a exagerat astfel incat mai marii bisericii si-au dat seama ca a ragusit din cauza tigarilor, asa ca au vrut sa il aduca pe drumul cel bun.

Cum la spovedanie nu a ,,cantat” tot, probabil preotii s-au gandit ca va canta mai cu voce in fata politistilor. Asta e acum… probabil dupa perioada de relaxare din penitenciar, omul bisericii va putea canta si opera fara probleme, il asteapta o serie de concursuri gen : Vocea Romaniei, Romanii au talent..sigur acestea il vor propulsa un showbiz.

poze haioase preot
Foto: Facebook

Personal cred ca omul are o gramada de scuze, intr-o biserica grosul banilor merge la preot, un cantor nu ramane cu prea mare lucru. Cu alte cuvinte canta a paguba destul de des, asa ca un al doilea job este obligatoriu. Nu este singurul om al bisericii care facea astfel de tranzactii, in vacanta mea din Maramures am fost socat sa vad un calugar care aduna bani pentru nu stiu ce manastire cu o mana, iar cu cealalta vindea de sub sutana tigari si asta in plina zi intr-o piata aglomerata.

Are si un nume calugarul nostru, localnicii ii spun Calugarul Ronson, dupa marca de tigari care l-a consacrat. Practic calugarul in cauza are doua joburi, aduna donatii si mai face si trafic de tigari in paralel…sutana o acoperire perfecta.

Nu trebuie sa ii judecam si ei sunt oameni, doar ca ei, oamenii bisericii, castiga mai bine si mult mai usor decat noi…..pacatosii.

2 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.