zambesc.com RSS Feed

Poze Maramures

Majoritatea persoanelor cand aud cuvintele: poze Maramures, cu siguranta isi inchipuie ca e vorba de fotografii, imagini cu biserici din lemn, oameni imbracati in haine traditionale. De multe ori asa si este, insa in realitate Maramuresul are din ce in ce mai putine astfel de imagini in viata de zi cu zi.

Iata cateva poze proaspete surprinse de mine, unele nu foarte reusite..am pozat si in timp ce tineam de volan :

Totusi Maramuresul vazut chiar si prin poze, majoritatea facute la intamplare, putem spune ca este diferit de restul tarii. Aceasta zona are ceva de oferit, are ceva aparte. Insa acest lucru se cam stinge de la an, la an…Daca vreti sa mai surprindeti ceva din Maramuresul de altadata, eu zic sa va grabiti, altfel nu va ramane de vazut decat in poze..

, , ,
3 Comentarii
 1. Roxana :

  A zis pe data de 31 mai, 2013

  Ce-i drept si eu tot la pozele „clasice” cu Maramu’ ma gandeam. happy Foarte frumos acolo, sper sa ajung anul asta in vizita. happy

 2. Cristi S. :

  A zis pe data de 31 mai, 2013

  superba regiunea si la fel si pozele.

 3. Ionut :

  A zis pe data de 11 iunie, 2013

  Natura, natura e punctul forte al acelei zone. Imi place ce ai surprins si ce ne oferi, si asa nu am timp sa ajung in zona prea curand.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*