Festivalul Narciselor Repedea 2013

Cum promiteam intr-un articol mai vechi, astazi m-am ,, prezentat” si eu la Festivalul Narciselor Repedea 2013. Momentan e doar jumatate din ceea ce am promis, adica Festivalul Narciselor dar fara narcise, acestea spre bucuria mea erau undeva in varf de munte si nu rupte pentru a ne bucura cateva ore, iar dupa aruncate. Sper ca zilele urmatoare sa ajung sa privesc narcisele in arealul lor. Festivalul Narciselor Repedea ajuns la editia XI, a fost un eveniment cu de toate, adica politica, muzica, mici, bere si ceva ploaie.

Particip relativ des la evenimente unde exista implicare din partea autoritatilor, iar in ultimul timp politicienii nu prea se afiseaza pe scena. Dar nu si la Repedea, practic mai in toata zona de nord se intampla acest lucru. Cred ca e vorba de maturitate pana la urma sau mai degraba imaturitate, in aceasta zona la acest capitol, adica cei care fac politica sunt un pic in urma. Nu da bine deloc ca primarul, consilierii si alti invitati sa faca ,, spectacol”. Pentru spectacol exista artisti si atat…restul este circ…ar trebui sa mai evoluam si noi..

In fine, e bine ca evenimentul merge inainte, la capitolul artistic lucrurile au stat foarte bine. M-am bucurat sa vad multi tineri interpreti care promit, poate pentru ei dar si pentru noi astfel de evenimente ar trebui sa fie mai frecvente. Desi vremea nu a fost de partea noastra, adica a plouat in rafale, uneori chiar si torential, lumea a gustat din plin momentul si nu s-a miscat din fata scenei.

Ca un privitor neutru nu pot decat sa laud organizatorii pentru eveniment si in acelasi timp sa vin cu cateva pareri care poate ii vor ajuta pe viitor:

– Cosuri de gunoi, de asta e nevoie mai in toata Repedea si sper sa existe si ochii care sa vada cosurile, altfel se va ingropa satul in gunoi.

– Ar fi fost extrem de util un banner care sa directioneze pe cei care nu cunosc locatia evenimentului, ca tot vorbim de turism.

– Si poate un pic de piatra pe drumul spre locatia evenimentului, nu de alta dar s-a impotmolit autocarul artistilor.

– O toaleta publica ar fi de asemenea utila, am vazut multe persoane care isi faceau nevoile printre tufe sau dupa masini…

Asteptam Festivalul Narciselor Repedea 2014, mai bun, mai spectaculos si poate si cu ceva soare. Repedea are potential, poate mai mult, trebuie doar sa miscam fizic lucrurile, de multe ori e vorba de lucruri marunte, care odata finalizate pot da o alta perspectiva intregii comunitati.

5 comments

  1. Repedea a avut tot timpul potential, insa la fel a avut parte si de profitori..din pacate, de aceea nu mai iese din ,, mocirla”

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.