Cum sa devii vegetarian in cel mai scurt timp

Astazi am aflat fara sa vreau secretul la o parte din cei care au devenit vegetarieni peste noapte. ,, Formula magica ” se poate aplica doar pe teritoriul Romaniei, in alte zone nu cred sa functioneze. Iata secretul si sursa secretului :

Azi fiind cu treaba la finante a trebuit sa astept printre o droaie de contabile si secretare. Un fel de sezatoare moderna unde de plictiseala doamnele deapana diverse, mai ales cele trecute de prima si a doua tinerete. Uneori iti vine sa iti astupi urechile, alteori iti vine sa razi in hohote. In fine, astazi o doamna poveste de faptul ca are aproape trei ani de cand este vegetariana. Si ca totul a inceput dupa ce a vizitat nu stiu ce preot iar acesta i-a dat ,, tema de casa ” post trei ani de zile. Si asta nu-i nimic, o alta prietana de-a povestitoarei a primit 7 ani…Zici ca e o sentinta dupa un viol….O sentinta in alta tara nu pe la noi, ca pe la noi se da cu suspendare.

Nu am nimic cu biserica, ba dimpotriva. Insa cred ca unii preoti exagereaza de puterea pe care o au asupra multimii pupatoare de moaste. Ma intreb ce ar spune un medic ? E ok sa trimiti o batrana posibil si bolnava sa faca foamea trei sau sapte ani. Si pana la urma de unde aceasta decizie, sunt sigur ca nu Dumnezeu a trimis un mail in acest sens. Pana si medicii au nevoie de mai multe analize inainte de-a recomanda un regim. Iar daca cumva cel care se incumeta sa faca pe vegetarianul nu rezista, cine raspunde ?..Sunt sigur ca nu preotul, probabil nici nu mai tine minte de ceea ce i-a cerut sarmanei femei.

Nu am nimic impotriva postului, insa e una sa il tii in functie de cat poti si alta sa iti impuna cineva ca pe o garantie in rezolvarea unor probleme. Cel putin asta am inteles din povestea doamnei care era vegetariana. In concluzie daca va doriti sa deveniti vegetarieni cu forta, va poate ajuta un preot.

Mai ramane sa isi extinda paleta de recomandari domnii popi cu sfaturi de genul :

– 50 de flotari
– 5 minute sub apa
– mers pe jar
– salt cu parasuta…Si altele. Ca doar o viata avem si pe asta trebuie sa o traim chinuit.

2 comments

  1. Cine știe ce păcat/e o fi avut biata femeie de i s-au dat 3 ani de ținut post. Oare o fi mâncat prea multă carne?

  2. Daca cea cu 3 are pacate mari, ce pacate are cea care a primit 7 ani ..? Poate o fost pusa sa tina post in contul lu’ Iliescu..sau alti ,,sfinti” contemporani.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.