Accident rutier in Cluj diferit fata de unul petrecut la Timisoara

Sa nu va ganditi ca e vorba de o comparatie intre masinile implicate sau berbecii de la volan. Accidentul e accident si nu poate fi identic unul petrecut la Timisoara cu unul petrecut la Cluj. Si totusi anumite lucruri ar trebui sa fie standard, adica identice 100%. Ma refer la interventia autoritatilor, ma refer in special la Politia Rutiera. Ieri fiind in trecere prin Cluj, am intalnit in calea mea…

Accident intre Arad si Timisoara – Si tirurile zboara cateodata

De cateva zile fac naveta intre Arad si Timisoara si nu cred ca a fost o zi in care sa nu vad macar un accident minor. Astazi insa am trecut pe langa cel mai spectaculos accident si spre norocul meu eram in urma evenimentului cu circa 5 minute.Ce s-a intamplat de fapt, intr-o curba in panta, mai exact intre localitatile Vinga si Sagu, un tir si-a luat pur si simplu…

Accident la intersectia Brancoveanu cu 16 Decembrie sau cand arabii fac legea in Timisoara

Ieri am fost martor la un accident petrecut intr-o intersectie din Timisoara. Locul e unul special, adica in zona se ciocnesc masinile mai ceva ca ouale de pasti. Deci nimic nou sau iesit din comun. Problema e ca de aceasta data unul din protagonistii accidentului, vinovatul pana la urma era de origine araba. Nici acest lucru nu este ceva deosebit, problema e ca desi individul a fortat semaforul, practic a…

Omniasig, o asigurare de evitat

Zilele trecute un apropiat a avut parte de un mic accident, o domnita grabita si neatenta i-a sifonat masina.

Un batman turmentat a facut accident la Constanta

Cum am spus si alta data nu am nimic cu ai nostri preoti sfinti. Insa oricat i-as ocoli pe oamenii biserici, nu pot, practic nu se poate….

Accident spectaculos la intrare in Arad de pe autostrada

Nu obisnuiesc sa fotografiez evenimente rutiere, cu atat mai putin sa scriu despre acestea. Astazi insa am surprins in imagini cu telefonul un accident spectaculos la intrarea in Arad de pe autostrada dinspre Timisoara.

Accidente usoare

Astazi am avut parte de primul accident pe 2012, vinovat 100% este celalalt participant la trafic, sau idiot, pare mai potrivit. Si asta deoarece a iesit dintr-o curte fara sa se asigure. Masina mea are cateva zgarieturi, insa fiind un model nou sigur nu scap fara un 500 – 600 lei…..daca ar fi sa platesc reparatia.

Desfăşurare impresionantă de forţe pentru un accident în care a fost implicată poliţia

O maşină de pompieri, peste 10 maşini de poliţie, 3 maşini de la descarcerare, 2 maşini de salvare, jandarmerie, poliţia comunitară. Toţi au fost chemaţi pentru un accindent în care a fost implicat o maşină a poliţiei. Accidentul a fost destul de simplu, nimic „spectaculos”.

Cum a dat o masina peste mine

Ieri. Da am uitat sa povestesc. Adica am povestit eu, da am uitat sa scriu pe blog. 😀 Deci, sa va povestesc cum a dat o masina peste mine. Ieri.