Omniasig, o asigurare de evitat

Zilele trecute un apropiat a avut parte de un mic accident, o domnita grabita si neatenta i-a sifonat masina. Pana la urma se mai intampla accidente.. asta e, domnita si-a recunoscut vina, a fost de acord cu varianta amiabila direct la asigurator, altfel ramanea probabil si fara permis vreo 30 de zile. Insa ghinionul celui pagubit nu se opreste aici, soferita neatenta ii pune in brate o asigurare facuta la Omniasig..curat ghinion.

De ce e ghinion sa ai de-a face cu Omniasig ?

Cei care au avut tangenta stiu, dar pentru cei care nu stiu va detaliez mai jos:

Deci daca vrei ca Omniasig sa te trimita la un service poate dura circa 2 luni, poate si mai mult, aprobarea vine de la Bucureti. Daca vrei sa iti vina banii mai repede, adica 10-15 zile, se poate, insa primesti circa jumatate din suma. Cazul de mai sus necesita o reparatie urgenta, adica undeva in doua saptamani..nu as putea sa o numesc urgenta. Fiind vorba de o masina scoala nu se puteau amana examenele, etc.

Omniasig nu este interesat sa isi faca treaba, ba mai mult eu as zice ca e o strategie, ori accepti jumatate din bani, ori stai doua luni pana se trezesc ei sa te trimita la un service, unde mai poti sta cateva saptamani.

Ceea ce m-a lasat mut a fost modalitatea de lucru, desi accidentul a fost in Timisoara, cel care se ocupa de dosar e in Bucuresti, iar ceea ce e mai socant angajatul Omniasig nu are telefon, comunici cu el doar pe mail. Adica cu alte cuvinte te lasi pagubas, iei jumatate din suma si asta e, ca doar nu o sa astepti pana in primavara sa te programeze ei…sau te judeci cu ei dupa ce iti repari la un alt service….halal asigurare.

6 comments

  1. Nici o firma de asigurare nu este interesata sa te scuteasca de drumuri, telefoane, nervi si timp. Toti vor sa se fofileze in a-ti plati dauna. De acolo vin si nervii, pumnii si injuriile la locul unui accident…ca sti ca va trece o gramada de timp pana vei avea masina la starea initiala (oarecum)

  2. treaba e ca am avut si eu o belea cu un asigurat omniasig dar s-a rezolvat cu reparatie cu tot intr-o luna , chestia mai e ca nu avem cu sa ne ferim de cei care au asigurare la omniasig ..cand te loveste ..te loveste , nu stai sa il intrebi la ce companie are asigurare .
    sau daca te referi la faptul ca sa nu ne facem asigurare la omniasig , de ce ne pasa noua daca isi face masina cel pagubit ? noi facem asigurarea cea mai proasta ca aia e cea mai ieftine , asa-i romanul n-ai ce face si traim in Romania

  3. Am inteles ca in viitorul apropiat se vor schimba un pic lucrurile, adica iti vei repara masina cu asigurarea ta. Aceasta probabil pentru a se justifica alegerea asiguratorului.

  4. da dar atunci companiile de asigurari nu isi vor mai permite sa faca figuri si sa nu plateasca la timp pentru ca iti vor pierde clientii

  5. acum depinde si de momentul in care ai parte de belele ..eu am tot auzit ca euroins nu plateste si pana la urma m-a lovit unul cu euroins si mi-a facut masina la timp..

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.