Desfăşurare impresionantă de forţe pentru un accident în care a fost implicată poliţia

O maşină de pompieri, peste 10 maşini de poliţie, 3 maşini de la descarcerare, 2 maşini de salvare, jandarmerie, poliţia comunitară.
Toţi au fost chemaţi pentru un accindent în care a fost implicat o maşină a poliţiei.
Accidentul a fost destul de simplu, nimic „spectaculos”.

O domnişoară într-o maşină de teren intră pe contrasens şi se loveşte frontal cu o maşină a poliţiei ce mergea regulamentar. Pasagerul din dreaptă povestea că a alunecat, că era ud nush ce. Eu nu am văzut nimic ud. Am văzut doar că pe asfalt nu era nici o urmă de frână.

accident cu masina de politie

Evident că şi mamă şoferiţei, sosită la faţă locului, o tot ţine că „probabil poliţia a avut viteză„.

Domnişoară, pe care am aflat că o cheamă Teodora, a scăpat fără nici o rană, era însă puţin traumatiza şi plângea continuu.
Poliţiştii din păcate nu au fost aşa norocoşi. Unul a ajuns în comă la spital iar pentru cel de la volan a fost nevoie de intervenţia celor de la descarcerare.

Circulaţia a fost oprită pentru ceva timp iar jandarmii s-au asigurat că spectatorii stau cuminţi pe trotuar şi nu se bulucesc toţi în stradă.
Cei mai dezamăgiţi au fost probabil cei de la televiziuni, sosiţi prea târziu că să pună obişnuitele lor întrebări stupide celor implicaţia în accident. Când au ajuns ei nu mai era nici şoferiţa că să o întrebe cum se simte, nici poliţistul prins în maşină să îl întrebe dacă îl doare ceva.

6 comments

  1. Cam șifonată mașina Poliției.
    Dacă mergeau regulamentar, mare ghinion să ai sa se urce un jeepan pe tine.
    Să speram că de mâine va fi cel puțin un Logan de Poliție lipsă de pe străzi și o ex-soferită care știe să „alunece” cu jeepanu pe contrasens.
    Paște fericit!

  2. Si cu siguranta ca cei din breasla nu sunt vinovati ca erau na in misiune……..nu vreau sa comentez atitudinea politiei in asfel de cazuri!

  3. Eu am vazut un asemnea accident…unde l-au prostit pe ala aare era nevinovat pe fata…..e dureros…dar nu avem ce face!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.