zambesc.com RSS Feed

Accident intre Arad si Timisoara – Si tirurile zboara cateodata

De cateva zile fac naveta intre Arad si Timisoara si nu cred ca a fost o zi in care sa nu vad macar un accident minor. Astazi insa am trecut pe langa cel mai spectaculos accident si spre norocul meu eram in urma evenimentului cu circa 5 minute.Ce s-a intamplat de fapt, intr-o curba in panta, mai exact intre localitatile Vinga si Sagu, un tir si-a luat pur si simplu zborul.

accident vinga sagu

Nu am vazut cum s-a intamplat cert e ca tirul era zob si cu rotile in sus undeva intr-un sant. Soferul, sau mai bine spus pilotul ,, aeronavei” era ok, adica ok dupa un astfel de salt, ceva mai grav a fost pasagerul din dreapta care a fost prins sub cabina.

Din pacate poza facuta de mine nu prea prezinta epava in spendoarea ei. In fine nu acesta e scopul, ma tot intreb cand naiba se opresc astia din zburat cu masinile. Nu exista 10 minute de liniste pe sosea, indiferent pe unde te duci, apare cate un nebun cu un covrig in mana si se crede pilot de curse. Nu conteaza varsta, sexul, e plina soseaua de ,, piloti” gata sa se ia la tranta cu colegul din trafic.

Ce am remarcat ca dupa fiecare accident, martorii isi schimba radicol modul de condus, dar din pacate doar pentru 4-5 km.

, , , , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*