Bucurestenii au scapat de cutremur, i-a ajutat primaria.

Astazi am aflat si eu de la stiri ca bucurestenii care au bulina rosie pe cladire pot dormi linistiti, si aceasta deoarece primaria are grija de ei. Cum ? Pai foarte simplu. Primaria Bucuresti a distribuit cate o papornita de prima ajutor fiecarei famiili care locuieste intr-o cladire cu risc seismic ridicat. Ce contine papornita, pai niste manusi, o patura si alte lucruri necesare atunci cand pica o cladire pe tine. Ca doar nu o sa mori fara manusi pe maini. Cat a costat toata aceasta actiune? Pai undeva la peste 300 de mii euro. Un flec, ce mai, cu bani acestia puteau sa consolideze o cladire cu tot cu spaga sau vreo trei cladiri fara spaga.

Insa cum noi traim intr-o tara cu minti ,,luminate” s-au dus banii pe niste papornite. Eu zic sa nu se opreasca aici domnii de la primarie, trebuie sa treaca si la nivelul 2. Adica ar putea sa livreze fiecarui locatar din cladirile cu bulina rosie cate un sicriu, acesta ar fi mai util dupa un cutremur decat o pereche de manusi, patura si alte catrafuse pentru supravietuire. Cine naiba ar mai supravietui daca maine s-ar produce un cutremur, probabil cei plecati de acasa. Pana si vrabiile au inteles ca trebuie sa reduca viteza cand zboara peste o astfel de cladire.

Nu reusesc sa inteleg un lucru, fie ca e vorba de o primarie de pe la tara, fie ca e una de la oras, in fiecare exista tampiti si aceasta fara exceptie. Mintile ,,luminate” s-au instalat la primarii, finante si alte institutii de stat, adica acolo unde munca nu se face ci doar banii curg.

Daca neuronul acestora ar lumina la propriu cred ca electrica ar da faliment, iar vacile ar da dublu lapte, ce mai, am avea zi non stop. E plina Romania de minti ,,luminate” din pacate.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.