Candidatul perfect

Evident ma refer la politicieni, la cei care vor sa devina deputati sau senatori si in aceste momente sunt dispusi sa stea in orice pozitie pentru un vot. Toti promit, toti sunt perfecti, plus ca in jurul lor mai bazaie :bz cate o ceata de sustinatori, mancatori de gogosi sau mititei care au ajuns sa promita mai mult decat insusi candidatii. Multi sustinatori se declara ca fiind pro bono, dar sa fim seriosi. Pentru mine nu e decat inca o ,,piesa” de Caragiale, care din pacate ne costa foarte mult in final, indiferent pe cine votam.

Cum ar trebui sa fie candidatul perfect ? 3:-O :@) ~:>

Varianta A. :-”
Sa aibe bani sa plateasca campania, sustinatorii, micii, berea, mustarul si cate o stransura cu muzicanti si iar mici, bere.., traditional romanesc.

Varianta B. :-”
Sa fie cunoscut de pe la emisiuni tv, cantaret, sa aibe ceva bani si bineinteles, mici, bere si cateva chefuri, chiar si cateva galeti, maturi cado, asa ca o mica amintire pentru votanti.

Varianta C. :-”
Sa promita, sa promita si altii din jurul lui, dar in final sa vina si el cu reteta clasica; mici, bere, chef.

In concluzie toti vin cu aceasi formula, strategie, segmentul de votanti turmentati sunt sedusi cu aceleasi mijloace indiferent de zona. Ceea ce ma face sa scriu despre candidati si a lor campanie, e faptul ca 99 % dintre ei,, vor face’’… Totul e la viitor, pana acum au fost in coma, hibernare si nu au facut nimic. Doar teorie, practica nu….. E ca si cum un arici s-ar prezenta la un concurs pentru zburatoare….., ,,votati-ma ca sigur am sa zbor mai rapid decat randunica’’.

4 comments

  1. Normal ca e la viitor, daca vor sa fure in continuare.. vor sa fie cat mai sus, ca sa poata fura cat mai mult..
    Exista si varianta E? :))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.