Ce este un deputat ?

Ieri am asistat involuntar la o discutie intre un copilas si mama lui. Copilul foarte nedumerit isi intreba mama ce este un deputat ? Pare ciudat sa auzi un copil de cativa anisori ca pune o astfel de intrebare, dar probabil televizorul si radioul sunt cauza. Pana la urma este normal si firesc ca un copil sa ceara informatii. Si totusi ce este acela un deputat ? Intrebarea m-a pus…

Mihai Sturzu in actiune pe Facebook direct din parlament

Nu stiu cati va mai aduceti aminte de ,, conflictul “ meu din timpul campaniei electorale cu sustinatorii deputatului Mihai Sturzu, adica Mihai de la Hi-Q.

Candidatul perfect

Evident ma refer la politicieni, la cei care vor sa devina deputati sau senatori si in aceste momente sunt dispusi sa stea in orice pozitie pentru un vot. Toti promit, toti sunt perfecti, plus ca in jurul lor mai bazaie :bz cate o ceata de sustinatori, mancatori de gogosi sau mititei care au ajuns sa promita mai mult decat insusi candidatii.

Horia Cristian a turnat la securitate ?

Cam asa suna cateva titluri de ziarele timisorene, probabil putin ati auzit de acest nume. Multi timisoreni nu il cunosc, desi Horia Cristian a avut un mandat de deputat. Cu siguranta nu e singurul care nu s-a facut remarcat in activitatea sa.

Mihai Sturzu de la HI-Q candideazaaa…

Probabil il stiti pe Mihai Sturzu, e componentul trupei HI-Q, cel care strica piesele cu vocea lui, nu ca n-ar avea voce. De fapt are cea mai buna voce, cand e vorba de playback. Ca sa fiu mai exact e tipul de la HI-Q cu expresia tampa si urechi clapauge