Mihai Sturzu in actiune pe Facebook direct din parlament

Nu stiu cati va mai aduceti aminte de ,, conflictul “ meu din timpul campaniei electorale cu sustinatorii deputatului Mihai Sturzu, adica Mihai de la Hi-Q. Acum cateva luni era doar un cantaret fara voce, astazi un mare demnitar roman care va face minuni pentru noi. Ieri seara l-am zarit pe un post de stiri cum domnul deputat naviga pe Facebook in timpul unei sedinte….Stiu nu e mare lucru, unii dorm, alti se joaca pe net, unii urmaresc filmulete deocheate….asta e viata de parlamentar in Romania.

Probabil se vor gasi sustinatori care vor spune ca domnul deputat socializa cu masele care l-au votat..O fi asa, nu cred. Pana la urma de asta avem parte daca ,, aducem ‘’ in parlament oameni cu valoare ,, fara numar’’…adica zero. Sper doar sa nu isi bage nasul prin vreo lege, altfel riscam maine, poimaine sa avem ,, almanahe ‘’ in loc de constitutie.

6 comments

  1. Pe asta il mai stie lumea de la tv dar cati strungari si alte cele care n-au de-aface cu politica si binele tarii sunt prin parlament si asteptam noi sa faca ceva pentru noi…

  2. Mai dePop, tu esti un tip istet, inca mai crezi ca in Romania se mai poate schimba ceva? Niciodata! Si sti de ce? Pentru ca Turcescu merge la Eurovision, Becali conduce Steaua, tipul asta merge in Parlament…E chestie de mentalitate! Asta n-o poti schimba, e clar!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.