zambesc.com RSS Feed

Caut vacanta

Niciodata nu mi-a placut sa imi programez vacanta din timp, insa anul acesta vreau nu vreau, trebuie sa imi derulez toate activitatile dupa un plan. Altfel risc sa nu mai merg deloc in vacanta, ceea ce nu ar fi de dorit. Deci ideea ar fi urmatoarea: vreau la mare macar doua saptamani, la munte sigur voi merge fiind mai aproape, asa ca la fiecare sfarsit de saptamana pot ajunge fara probleme. La mare insa e mai problematic, nu pot merge doar doua, trei zile, deci trebuie concediu si obligatoriu programare.

In consecinta am inceput de pe acum sa caut oferte de vacanta. Evident cu bugetul cat mai mic, dar am si o preferinta: nu vreau cazare sub trei stele. Din ce am inteles oferta litoral 2013 de pe la noi ramane aceeasi cu cea de anul trecut. Adica scump dupa parerea mea, asta in comparatie cu Grecia. As vrea la greci dar sunt probleme pe la ei, greve, proteste. O alta varianta ar fi Muntenegru.

Am cativa prieteni care au mers pe cont propriu si au iesit foarte bine la bani, ceva in genul la jumatate de pret fata de noi. Am inteles ca prin agentie iesi mai scump. Si oferta de vacanta in Bulgaria este in atentia mea, insa am tot vazut masini disparute, taxe de protectie si alte minuni. Probabil o locatie fara cusur nu prea gasesti niciunde, insa in vacanta toti vrem sa ne relaxam asa ca ar fi de dorit sa fie evitate orice probleme, surprize neplacute.

Deci vreau la mare oriunde prin Europa la un pret decent, fara zbor cu avionul, de preferat sa merg cu masina proprie. Daca ati avut vreo vacanta perfecta undeva prin Europa, de preferat pe malul marii, vreau si eu locatiile, costurile, etc.

,
8 Comentarii
 1. nic :

  A zis pe data de 21 februarie, 2013

  Daca aflii ceva anunta-ma si pe mine te rog…sunt de aceasi parere cu tine si caut acelasi lucru. Multumesc! Iti doresc o zi frumoasa incontinuare.

 2. gari :

  A zis pe data de 22 februarie, 2013

  pentru o vacanta la munte iti recomand Ranca ,, este minunat in orice anotimp …iar la mare clar nu la noi ..incearca Turcia , Bulgaria, Grecia winking

 3. Larisa :

  A zis pe data de 22 februarie, 2013

  Daca vrei o vacanta de vara frumoasa iti recomand Croatia,au cateva statiuni absolut superbe.La noi clar nu se merita,iar Bulgaria si Turcia sunt deja cam depasite.

 4. Ionut :

  A zis pe data de 24 februarie, 2013

  Nu stiu daca mai sunt oferte, insa prin early booking am prins camera dubla, 5 stele, all inclusive – Turcia. Pretul e de 500E, rezonabil date fiind conditiile si locatia.

 5. Daniel :

  A zis pe data de 25 februarie, 2013

  Iti recomand Muntenegru…e ceva de vis!

 6. nic :

  A zis pe data de 26 februarie, 2013

  Multe recomandari de exceptie si demne de urmat big grin multumesc pentru informatii!

 7. mircea :

  A zis pe data de 4 martie, 2013

  Pe cand niste recomandari din partea ta, nu doar o solicitare? happy
  Poate ne impartasesti cate ceva din ceea ce ai vizitat pana acum, chiar poze daca crezi de cuviinta…

 8. dePop :

  A zis pe data de 4 martie, 2013

  Exista si astfel de articole, mai putine ce-i drept.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*